Amopage

Trender i Aqua Aerobics

- Views 0
Advertisement

Trender i Aqua Aerobics


Aqua, eller vann, aerobic tilbyr en cardio trening som også utfordrer muskelstyrke og utholdenhet. Utført i enten grunt eller dypt vann, er vannaerobic en populær øvelse valg for dem som lider av leddgikt eller ortopediske problemer, så vannet gir oppdrift som reduserer virkningen på leddene. Vann aerobic trendene varierer fra sveisen latinske danseinspirert treningsøktene til klasser utviklet for vordende mødre og pensjonister.

Aqua Dancing

Aqua aerobic klasser som inneholder latinske danser satt til internasjonal musikk gi utøvere en forme aerobic trening. Noen undervanns versjoner ta cha-cha, merengue og reggaeton flyttes til svømmebassenget i tillegg. Instruktører oppmuntre elevene til å klappe og heie under klassen for å fremme en "party-aktig" trening atmosfære. I tillegg til cardio condition, disse trendy aqua aerobic klasser innlemme stretching og styrke komponenter.

Deep Water Aerobics

Utført i den dype enden av et svømmebasseng, leverer dypt vann aerobic en innvirkning fritt cardio trening. Iført en stiftelse belte gjør at du kan holde hodet over vannet uten føttene berøre bunnen av bassenget. Når du beveger armer og ben mot motstanden i vannet, du brenne kalorier mens du styrker musklene. Mens dypt vann aerobic kan gi en fin trening for alle, idrettsutøvere ofte bruker denne ikke vektbærende trening stil å holde seg i form mens utvinne fra skader.

senior Classes

Vann aerobic klasser designet nettopp for seniorer være spesielt oppmerksom på de fysiske fitness behovene til de eldre. Sammen med fremme hjerte helse gjennom kardiovaskulær trening, hjelper vannaerobic seniorer opprettholde muskelmasse. Ifølge Dr. Wojtek Chodzko-Zajko, en kinesiologist ved University of Illinois i Urbana-Champaign, vannaerobic også bidra til å øke stoffskiftet som det bremser ned aldersrelatert tap av muskelmasse i seniorer.

prenatal Classes

Prenatal aqua aerobic klasser gi vordende mødre en sjanse til å trygt utøve sine skiftende organer samtidig møte andre mødre. Kvinner i andre og tredje trimester av svangerskapet kan sette spesielt pris på oppdrift levert av vann i en prenatal aqua aerobic klasse. Vann aerobic instruktører opplevd i prenatal fitness kan hjelpe deg å endre øvelser hvis det er nødvendig for å passe din voksende mage.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/trender-i-aqua-aerobics/ "

相关文章!
 • Hvordan Aqua Aerobics forbedre kroppsvekt? Hvordan Aqua Aerobics forbedre kroppsvekt?
  - 阅 0

  Enten du velger vannaerobic, fordi det er en lav-effekt trening som er lett på leddene eller du bare elsker å være i bassenget, du kommer til å få mer enn glede ut av din tid i vannet. Vann aerobic - og vannbaserte treningsøkter generelt - kan hjelpe

 • Hvordan trene for å bli en Aqua Aerobics Instruktør
  - 阅 0

  Vannbasert treningstimer er en ideell trening og rehabilitering valg for folk med skader, eldre eller alle som ønsker en ny måte å bygge styrke og innlemme aerobic trening i deres helse rutine. Vann treningstimer kan tilpasses et bredt spekter av ald

 • Gode ​​start øvelser for menn Over 200 pund Gode ​​start øvelser for menn Over 200 pund
  - 阅 0

  Trene er viktig, spesielt for tyngre personer som ekstra vekt kan sette dem i fare for visse helsemessige forhold. Men det er ikke trener alltid lett når du bærer ekstra vekt, som noen bevegelser og oppgaver kan være mye mer vanskelig og utmattende t