Amopage

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

- Views 4
Advertisement

En liste over prangende, fargerike blomster vil trolig inkludere nelliker (Dianthus spp.), Også kalt rosa. Disse stauder vanligvis vokser i US Department of Agriculture plante hardførhet sonene 3 til 9, selv om dette kan variere litt med hvilken type nellik. Hvis du elsker nelliker, kan du ta med lignende blomster til andre deler av hagen din ved å velge fra en rekke blomstrende trær med blomstene ligner i form og farge til nelliker.

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

Prydfrukttrær

Mange typer av løvfellende frukttrær har attraktive, carnationlike blomster, med noen vokst utelukkende for sine blomster og andre også bærer frukt etter blomstringstiden. Den japanske kirsebærtreet sorten "Kwanzan" (Prunus serrulata "Kwanzan") er et godt eksempel som vokser i USDA sone 5 til 9. Dens prangende, doble rosa blomster ligner fluffy rosa nelliker, men mindre. Fersken tre (Prunus persica) er en annen frukt tre med blomster som ligner enkelt-petaled nelliker; dette eksempelet bærer også frukt senere i sesongen. Den vokser i USDA sone 5 til 8, og som "Kwanzan" kirsebærtre, blomstrer i midten til slutten av våren.

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

shrubby Trees

Flere trær med en buskete vekst vane har også blomster som minner om nelliker. For eksempel, rosen av Sharon (Hibiscus syriacus) produserer flere hovedstengler, selv om den svarer godt til beskjæring inn i en enkelt-trunked, mer trelignende form. Om 8 fot høy når moden, er det en sommer Bloomer med enkelt-petaled blomster i former og farger som ligner på nelliker, men blomstene kan være større enn de fleste nelliker. Rose av Sharon vokser i USDA sone 5 til 9. Camellia (Camellia japonica) har også en shrubby vekst vane og, som steg fra Sharon, kan trimmes til en mer trelignende form. Blomstene kommer i farger som ligner på nelliker - hvit, rød og rosa - og de har en runde, men flatet form som en nellik når helt åpen. Kameliaer vokse i USDA sone 6 til 9.

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

duftende Blossoms

Mange blomstrende trær har duftende blomster som parfyme i luften, og et par produserer blomster som ligner nelliker. Yulan magnolia (Magnolia heptapeta) er et eksempel som kan vokse til 40 fot høy. Blomstene er kremhvit med en form som ligner på en nellik, selv om de er større - opp til 6 inches tvers. Den vokser i USDA sone 6 til 9. Tre peon (trepion) er et annet eksempel på en liten tre eller en busk som har runde, flattrykt blomster som likner nelliker når den er fullt åpen. Noen varianter som Delikat duftende hvite (trepion "Qing Xiaang Bai") er også søtt duftende som en ekstra bonus. Denne planten vokser i USDA sone 4 til 8.

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

andre trær

Andre små trær produsere blomster som ser ut som nelliker. Japansk rose (Rosa rugosa) er en multistemmed løvtrær eller busk. Native til Asia, det kan nå en høyde på 6 fot når modne og har en invasiv tendens i enkelte områder. Blomstene er vanligvis hvit eller rosa-rosa, og er fem-petaled og enkelt, som mange nelliker; de vanligvis vises i mai til juli. Den japanske rose vokser i USDA sone 2 til og med 7. granatepletreet (Punica granatum) også har carnationlike blomster. Den kommer i mange varianter, inkludert noen dyrkes bare for deres prangende, enkle eller doble blomster i mange farger, inkludert rosa, aprikos, oransje og rødt. Granateple vokser i USDA sone 8 til og med 11.

Tree With Blooms som ser ut som Nelliker

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tree-with-blooms-som-ser-ut-som-nelliker/ "

相关文章!
 • Hvor lang tid tar det en Lime Tree til Bloom og frukt? Hvor lang tid tar det en Lime Tree til Bloom og frukt?
  - 阅 6

  Lindetrær vokser i USDA hardførhet soner 9 og 10. Podet sitrustrær generelt blomstre og utvikle frukt i en tidligere alder enn trær som vokser fra frø. Trær dyrket fra frø kan aldri blomstre og frukt, og hvis de gjør det, kan fruktene har ulike egens

 • Maleteknikker på tre som gjør det ser Antique Maleteknikker på tre som gjør det ser Antique
  - 阅 3

  Hvis du har kjøpt en vanlig stykke tre møbler som trenger litt karakter, antikviteter kan det slå den inn i en iøynefallende aksent stykke. Kombiner farge vask med plagsomme og slipe teknikker for en komplett antikke utseende som lar treets overflate

 • Slik installerer Romex Kabling i tre Takstoler Slik installerer Romex Kabling i tre Takstoler
  - 阅 2

  En tre fagverk er en serie av tre triangler som har blitt satt sammen til en ramme. De brukes til å bygge tak i situasjoner der taket må strekke seg over en lang avstand uten interiør støtte. Når du installerer ledninger i et hus, kan du gjøre en vis