Amopage

Tre Prong vs. Fire Prong Dryer Cords

- Views 0
Advertisement

Tre Prong vs. Fire Prong Dryer Cords


Elektriske tørketromler trenger en spesiell strømledning for å fungere riktig og trygt. Du kan ikke innse at den nye elektrisk tørketrommel du nettopp har kjøpt ikke kommer med en strømledning. Ledningen må kjøpes, hvor tørketromler er solgt, og installeres før tørketrommel kan benyttes. Enten ledningen har tre pinner eller fire avhenger av hvilken type tørketrommel utløp hjemmet ditt har. Vite forskjellene mellom de to, slik at du ikke ender opp med feil ledning.

Tre-Prong Cord

Den ekstra spenning som en elektrisk tørketrommel trenger å drives av to ledninger som leverer strøm, i motsetning til en "varm" tråd brukes på mange andre elektriske apparater. To ledninger i en tre-spiss ledningen forsyne strøm, mens den tredje ledningen er nøytral og gir også en bakken. Mange eldre boliger kan ha en tre-spiss stikkontakt for tørketrommel.

Fire-Prong Cord

En fire-spiss elektrisk tørketrommel ledningen er lik en tre-spiss ledningen ved at den har to ledninger som leverer strøm. Ut av de gjenværende to ledninger, en gir et bakken, mens den andre er en nøytral ledning. Elektriske standarder for boliger bygget etter 2000 i ditt område kan kreve installasjon av en tørketrommel stikkontakt fire ledninger i ditt hjem. Elektriske koder kan forby endre uttaket for å matche ledningen festet til tørketrommelen.

Dryer Cords og Outlets

Installasjon av en eldre tørketrommel i en nyere hjem eller en nyere tørketrommel i en eldre hjemme kan forlate deg med en feilaktige tørketrommel ledningen og stikkontakten. Siden endring av uttaket kan ikke være tillatt på grunn av elektriske koder, endre tørketrommelen ledningen for å matche uttaket kan være den beste løsningen for å få tørketrommel opp og fungerer.

Endre en Cord

Trekk tørketrommelen strømledningen fra stikkontakten. Flytt tørketrommelen vekk fra veggen for å få tilgang til bakpanelet. Fjern skruen fra panelet, og fjern panelet og legg den til side. Legg merke til det er tre ledninger terminaler som ledningen er festet til. Fire-ledningen med fire tråder har en egen grønn ledning koblet til en jordingsskruen innenfor tilgangspanelet hulrom. Løsne alle skruene på de elektriske terminaler med en muttertrekker. Løsne skruene på ledningen strekkavlastning på tørketrommelen med en stjerneskrutrekker. Trekk ledningen ut av tørketrommelen. Sett inn det nye ledningen gjennom tilgang hullet i tørketrommelen. Koble den røde ledningen fra ledningen til en av de ytre ledningsterminaler og den svarte ledningen til den gjenværende ytre terminal. Det spiller ingen rolle hvilken side de røde og svarte ledningene er koblet til; de kan brukes om hverandre. Både tre-spiss og fire-spiss ledninger er de samme i denne forbindelse.

Tre-Prong Installasjon

Koble den hvite ledningen på tre-spiss ledningen til sentrum elektriske terminal på tørketrommelen. Koble jordingsstropp som fulgte med tørketrommel fra sentrum terminalen til tørketrommelen saken; bruke de medfølgende skruene.

Fire Prong Installasjon

Koble den hvite ledningen på fire-spiss ledningen til sentrum elektriske terminal på tørketrommelen. Koble den grønne ledningen fra ledningen til jordingsskruen på tilgangspanelet hulrom.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP opp

Trekk til skruene på ledningen strekkavlastning, slik at ledningen ikke kan utilsiktet dratt ut av tørketrommelen. Sett på tilgangspanelet og sett tørketrommelen ledningen inn i stikkontakten. Skyv tørketrommelen ryggen mot veggen. Test tørketrommelen ved å slå den på. Åpne luken og sikre at varmeelementet er i drift.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tre-prong-vs-fire-prong-dryer-cords/ "

相关文章!
 • Hvordan koble opp en tre Prong Dryer Cord Hvordan koble opp en tre Prong Dryer Cord
  - 阅 0

  I spenning på å kjøpe en ny eller brukt tørketrommel, er det lett å glemme hvis tørketrommelen ledningen er riktig ledning for ditt hjem. Nyere boliger har fire-spiss beholdere, og noen eldre boliger har 3-spiss beholdere. Endre beholdere for en som

 • Hvordan koble en fire-Prong Dryer Cord til en tørketrommel
  - 阅 0

  De fleste moderne tørketromler bruke en fire-spiss strømledningen. Denne typen ledningen ble opprinnelig brukt i produsert boliger på grunn av den dedikerte jordledningen, men det ble snart tilpasset av nye hjem utbyggere også. Å vite hvordan du kobl

 • Hvordan ReWire Green, Black & White til en tre tre Prong Extension Cord Hvordan ReWire Green, Black & White til en tre tre Prong Extension Cord
  - 阅 0

  Tre-spiss skjøteledninger kan være dyrt, spesielt hvis de er svært lang. Hvis enden av en skjøteledning er skadet, er det ofte billigere å erstatte enden av ledningen enn å kjøpe en ny. Hvis en del av ledningen er skadet, er det også mulig å klippe l