Amopage

Tre Prong Plug Converter Safety

- Views 0
Advertisement

Tre Prong Plug Converter Safety


Tre spiss kontakt omformere, også kalt AC bakken løftere eller "cheater plugger," finnes adaptere som gjør at tre-spiss jording plugger for å passe inn i to-plugin ikke-jordet uttak eller beholdere. Disse omformere ble først tatt i bruk for å hjelpe trygt gi forankring i eldre boliger og bygninger som ble kablet uten jordede stikkontakter. Imidlertid kan disse converter pluggene være farlig hvis den ikke håndteres og følges skikkelig, og mens de fortsatt selges i USA, er de nå ikke godkjent for salg i Canada - og helt ulovlig i enkelte provinser, for eksempel Nova Scotia.

Strøm og jording

Strøm vil flyte mot og gjennom materiale som kan utføre, eller bære den. Noen materialer, slik som tre, plast og glass er dårlige ledere av elektrisitet, noe som er grunnen til at disse materialer er ofte brukt for å isolere elektriske strømmer. Mens menneskekroppen er heller ikke en effektiv leder, kan elektrisitet passere gjennom kroppen som den prøver å nå andre ledende materialer eller bakken, forårsaker elektrisk støt eller elektriske støt. Elektrisk støt og elektrosjokk er farlige, smertefullt og noen ganger dødelig. The Tennessee Valley Authority oppsummerer hvordan å unngå elektrisk støt og elektrosjokk, sier, "En trygg vei til bakken for strøm er borte fra kroppen og begrenset innenfor hva stykke av elektrisk utstyr du bruker."

cheater Plugger

Cheater plugger ble populær som en billig alternativ til å ha en hel bygning rewired. Tre-spiss jordfeilbryter (GFCI) beholdere er installert i stedet for den tidligere standard to-spiss stikkontakt. Den tredje spiss i cheater plugg er ment å gi jordbanen er nødvendig for sikkerheten. Men ikke defekte, våte eller skadde cheater plugger ikke alltid gi denne jording og kan føre til elektrisk støt når håndteres eller forårsake gnister som kan branner.

Undersøkelse

De beste sikkerhetsforanstaltning om cheater plugger, ifølge Leserens Digest, er å ikke bruke dem. Men det er tilfeller hvor en umiddelbar hel hjem eller bygning ledningsoppsett er umulig og bruk av cheater plugger er nødvendig. Sjekk alltid casing og plugg converter utstikkerne for sprekker, bøyer, rust eller andre feil, og kast ødelagte plugger umiddelbart. Hold cheater plugger tørr og borte fra små barn og kjæledyr. Installer og håndtere cheater plugger som om de inneholdt levende strøm, ved hjelp av vernehansker og verneutstyr.

Andre farlige applikasjoner

Cheater plugger er ofte brukt av profesjonelle lydteknikere som et triks for å eliminere jordsløyfer i lyd- og videosignaler som create nynner eller summende lyder. Bill Whitlock, president i Jensen Transformers, sier at bruken av cheater plugger på denne måten er ekstremt farlig, og kan resultere i ukontrollerte nivåer av elektrisk strøm rushing gjennom lyd- og videokablene ikke utformet håndtak slike høye nivåer. "Consumer lyd- og videoutstyr elektrosjokk ni mennesker i USA i 1997 ... [og] dette utstyret forårsaket 1.900 boligbranner som resulterte i 110 sivile skader, 20 dødsfall, og over $ 30 millioner i eiendom tap," hevder han.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tre-prong-plug-converter-safety/ "

相关文章!
 • Hvordan endre en Two Prong Plug inn i en tre Prong Plug Hvordan endre en Two Prong Plug inn i en tre Prong Plug
  - 阅 0

  Installere en todelt til tredelt adapteret er avgjørende for å hindre muligheten for elektrisk støt. Mange elektronikk har en tredje spiss for jording enheten, som ligger rett under de to "nøytrale" og "hot" plugger. Eldre boliger kan

 • Tre Prong vs. Fire Prong Dryer Cords Tre Prong vs. Fire Prong Dryer Cords
  - 阅 0

  Elektriske tørketromler trenger en spesiell strømledning for å fungere riktig og trygt. Du kan ikke innse at den nye elektrisk tørketrommel du nettopp har kjøpt ikke kommer med en strømledning. Ledningen må kjøpes, hvor tørketromler er solgt, og inst

 • Hvordan Wire en tre Prong 110V AC Plug Hvordan Wire en tre Prong 110V AC Plug
  - 阅 0

  Skifte en tre spiss elektrisk støpsel er avgjørende for at støpselet blir skadet på noen måte. Skadede pluggene er ikke bare sjokk farer, men kan også forårsake brann hvis ledningene kort sammen. Som sådan bør de skiftes ut så snart noen skader er la