Amopage

Tramacet Vs. Tylenol 3

- Views 0
Advertisement

Tramacet og Tylenol 3 er både resept-styrke smertestillende medikamenter. Tramacet er en mer kraftig medikament enn Tylenol 3, og brukes til å behandle mer alvorlig smerte. Begge inneholder smertestillende paracetamol og er tilgjengelig i tablettform. Foreløpig er de begge kontrollerte stoffer bare anskaffet med en resept.

Egenskaper

Tylenol 3 inneholder tre medisiner: paracetamol, kodein og koffein. Paracetamol fungerer som en smertestillende og feber redusering som er kjent som analgetika og antipyretika hhv. Kodein i Tylenol 3 er et narkotisk smertestillende middel; narkotika er bare tilgjengelig på resept. Den koffein i Tylenol 3 fungerer bare som en stimulerende. Tramacet inneholder to medisiner: paracetamol og tramadol, som er et opioid analgetikum tilgjengelig på resept bare.

Bruker

Både Tramacet og Tylenol 3 blir brukt i behandling og håndtering av smerte. Tylenol 3 benyttes for å behandle milde til moderat smerte, mens Tramacet blir brukt til å behandle moderat til moderat alvorlig smerte. De kan brukes til å behandle hodepine, muskelsmerter, tannsmerter, menstruasjonssmerter, følte smerter etter en operasjon eller smerte følte etter en ulykke. Paracetamol også bidrar til å redusere feber.

Kjennetegn

Tylenol 3 tar form av plane, harde, runde, hvite tabletter. De har en skrå kant og er trykt med en "3" på den ene siden og "McNeil" på den andre siden. Typisk Tylenol 3 tabletter inneholder 300 mg paracetamol og 30 mg kodeinfosfat og 15 mg koffein. Tramacet tar form av en kapselformet, lys gul tablett. En "JC" inngravert på den ene siden, og en "T / P" vises på den andre. Tramacet tabletter inneholder 350 mg paracetamol og 37,5 mg tramadol.

Bivirkninger

Bivirkninger er uønskede reaksjoner på en bestemt medisin. Noen vanlige bivirkninger opplevde mens du tar Tylenol 3 er: forstoppelse, tretthet, kvalme og oppkast. Andre mer alvorlige bivirkninger inkluderer: magesmerter, høy feber og utslett. Noen vanlige bivirkninger av Tramacet er forstoppelse, kløende hud, tap av matlyst, kvalme og tretthet. Alvorlige bivirkninger inkluderer: unormal hjerterytme, depresjon og forvirring.

advarsler

Kvinner som ammer bør ikke bruke Tramacet eller Tylenol 3 fordi de går over i morsmelken. Tramacet kan svekke en persons evne til å kjøre sikkert, det kan også føre til beslag i høye doser. Fysiske avhengigheter kan oppstå ved bruk av begge medikamenter. Forsiktighet bør utvises før bruk enten Tramacet eller Tylenol 3.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tramacet-vs-tylenol-3/ "

相关文章!
 • Hvordan Gi Barnas Tylenol til hunder Hvordan Gi Barnas Tylenol til hunder
  - 阅 1

  Som hundeeier, er komfort for hunden din sannsynligvis svært viktig for deg. Når hunden er i smerte, en rask metode for lindring noen ganger anbefales av veterinærer er barnas Tylenol. Men i 2009 ASPCA rapportert over 45.000 tilfeller av hund forgift

 • Hva er Tylenol Sinus? Hva er Tylenol Sinus?
  - 阅 2

  Når bihuleproblemer la deg følelsen kvalm, er det en rekke produkter på markedet for å komme deg til unnsetning. En av de mest populære over-the-counter medisiner er Tylenol Sinus. Bruker Tylenol Sinus er ofte brukt for midlertidig lindring av følgen

 • Hvordan søke på en Tylenol stipend Hvordan søke på en Tylenol stipend
  - 阅 0

  Hvert år, skaperne av Tylenol tildeling stipend til studenter forfølge grader relatert til helsetjenester. Ti studenter er tildelt $ 10.000 stipend, mens ytterligere 30 motta $ 5000 tildelinger. For å søke, må du ha fullført minst ett år i en lavere