Amopage

Topp Legitime Jobb i holistisk helse

- Views 0
Advertisement

Topp Legitime Jobb i holistisk helse


Helsehjelp med en forskjell - det er holistisk helse. Når regnet kvakksalveri av konvensjonelle leger, begreper og modaliteter av holistisk helse, som kan innlemme akupunktur, urtemedisin, mekling, aromaterapi, spinal manipulasjon og ernæring, kan innlemmes i mange konvensjonelle helsetjenester karrierer. En legitim holistisk helse utøveren kan være en lege, sykepleier, kiropraktor, massasje terapeut eller akupunktør. Legitimitet i disse feltene er vanligvis overdratt gjennom formell opplæring, lisensstatusen og sertifisering.

Fokus på person

I motsetning til konvensjonell medisin, hvor fokus er på å diagnostisere og behandle en sykdom eller skade, er holistisk helse utøvere lærte at fokus bør være på person i stedet for sykdommen. I tillegg er målet ikke bare å behandle den aktuelle problemet, men å hjelpe pasienten gjenvinne helse i alle aspekter av livet hennes. Kropp, sinn, ånd, følelser, relasjoner, kontekst og miljø er alle vurdert av en helhetlig utøveren, ifølge American helhetlig sykepleiere Association.

holistisk medisin

Enhver lege som ønsker å praktisere holistisk medisin kan få post-graduate trening i feltet etter å ha fullført college, medisinsk skole og bosted. I det medisinske feltet, men osteopater og naturopaths er leger mest sannsynlig til å bli opplært fra starten i begrepene hel-person medisin og holistisk helse. Begge følger et opplæringsløp lik som en vanlig lege, men de medisinske skolene de går på lærer hel-person healing og holistisk medisinske begreper samt alternativ medisin og andre modaliteter som brukes i holistisk medisin. Osteopater, for eksempel lære spinal manipulasjon, mens naturopaths studere botaniske og ernæringsmedisin.

holistisk sykepleie

Som leger er de fleste sykepleiere utdannet i konvensjonelle pleie skoler og deretter finne post-graduate opplæring i holistisk helse, ifølge American helhetlig sykepleiere Association. Målet med helhetlig sykepleie er healing hele personen. Dette kan inkludere terapeutisk berøring, bønn, energi arbeid, trening og ernæringsterapi. Holistisk sykepleiere kan ha alt fra en sykepleier diplom til en doktorgrad, men alle må ha lisens til å praktisere sykepleie. Sertifisering er et alternativ for sykepleiere, men er nødvendig for avanserte praksis sykepleiere som sykepleier utøvere og sykepleier jordmødre.

holistisk modaliteter

Mange legitime utøvere bruker en eller flere holistisk modaliteter i sin praksis. En tradisjonelt utdannet lege kan bli sertifisert i akupunktur, for eksempel. Den amerikanske Holistisk Nurse Association bemerker en rekke holistisk modaliteter som kan brukes av ulike helsepersonell. En fysioterapeut kan bruke Alexander teknikk, et system som lærer pasienten å balansere kroppen, bedre holdning og bevege seg mer effektivt. Feldenkrais-metoden er et annet verktøy fysioterapeuter bruker til reeducate kroppen til å bevege seg riktig. Kiropraktorer bruke spinal manipulasjon og kan også bruke massasje, ernæring eller kinesiologi - vitenskapen om muskelbevegelser - for å hjelpe folk å helbrede. Psykologer og psykiatere kan bruke guidet bilder eller hypnoterapi.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/topp-legitime-jobb-i-holistisk-helse/ "

相关文章!
 • Hvordan bli en sertifisert holistisk helse utøveren Hvordan bli en sertifisert holistisk helse utøveren
  - 阅 3

  Holistisk helse praksis har flere varianter, hver med sine egne pedagogiske krav og stier til sertifisering. Enkeltstater styrer sertifiseringsprosessen. Uansett hvilken spesialitet du velger, er det viktig at du undersøker regelverket i staten for å

 • Hvordan finne Legitime Jobber Doing Paid Surveys
  - 阅 2

  Hvis du har vært lurer på hvordan du finner legitime arbeidsplasser gjør betalte spørreundersøkelser, er det enkelt. Du vil finne en mengde betalt undersøkelsen nettsteder på nettet, noen er bedre enn andre. En måte å finne ut om de er lovlige er de

 • Slik starter en holistisk helse Forretnings Slik starter en holistisk helse Forretnings
  - 阅 0

  Ifølge American Holistic Health Association, er målet for holistisk helse er å oppnå maksimal trivsel, der hele personen - sinn, kropp og ånd - fungerer på sitt høydepunkt. I stedet for å behandle spesifikke "sykdommer", holistisk helse fokusere