Amopage

Topp 10 Computer Problemer

- Views 0
Advertisement

Topp 10 Computer Problemer


Spør hvilken som helst to teknologiske eksperter hva de mener er de mest vanlige dataproblemer overfor folk hjemme, og alle vil ha en annen liste. Programvare og maskinvareproblemer er legio, og kan påvirke hvilken som helst datamaskin, uansett hvilket operativsystem den kjører eller som selskapet bygget systemet. Mens rangeringer kan variere fra en ekspert til den neste, er det 10 dataproblemer som oftest vises.

For lite minne

Prosessorintensive programmer også kreve mye minne. Random Access Memory (RAM) medhjelpere på Central Processing Unit (CPU) ved å lagre instruksjoner knyttet til felles operasjoner. Uten nok RAM, kan programvare krasjer og forsinkelser oppstår.

adware

Mystiske pop-up meldinger og tilfeldige bannerannonser som hindrer datamaskinens ytelse er symptomer på adware. Den eneste hensikten med adware er å bryte dataskjermer med reklame. Adware er irriterende, men er vanligvis lett å fjerne.

Ro ned

Datamaskiner er ment å utføre prosesser raskere og bedre, noe som gjør det sporadiske anfall av nedgangen mer uttalt. Video ute av sync med lyd, lengre enn normalt lastetider og stamming musebevegelsen alt tyder på enten en fragmentert harddisk eller en pålagt tunge CPU.

rare lyder

Hvirvlende fans er ofte ledsaget av andre klikk og flagrer som kan tyde på enten en ventende mekanisk svikt, eller at en del er løs. Problemet er vanligvis små og kan bli løst ved å flytte en tråd bane eller ved å stramme skruene.

Sviktende Power Supply

En datamaskin som plutselig slår seg av eller har problemer med å starte opp kan ha en sviktende strømforsyning. Uten tilstrekkelig makt, vil en datamaskin ikke fungere.

overoppheting

PC-komponenter generere varme under drift. Dersom saken mangler en tilstrekkelig kjøling og ventilasjon oppsett, kan datamaskinen delene brenne seg ut. I sjeldne tilfeller, når det elektriske systemet er skadet, kan datamaskinen bli en brannfare.

Dårlig harddisk Sektorer

I løpet av en harddisk liv, deler av harddisken begynner å svikte. Mekaniske problemer er mulig, men de skjulte truslene er dårlige sektorer. Data som er lagret i dårlig sektorer kan bli skadet og kan forårsake problemer med data og innstillinger i hele datamaskinen.

rootkits

En rootkit gir en ekstern bruker full kontroll over et offer datamaskin. Datamaskinen bærer en rootkit ofte blir et verktøy for å angripe andre datamaskiner, og i verste fall impliserer den uvitende brukeren i forbrytelser noen andre.

Spionvare

Spionprogrammer kan overvåke dataprosesser og logge tastetrykk. Banking poster, passord og andre former for privat informasjon blir registrert og deretter eksportert, og dette kan føre til identitetstyveri.

virus

Virus er dataprogrammer laget for å debilitate en datamaskin og deretter bruke den som en transportør for å spre viruset til andre datamaskiner. En infisert datamaskin er en fare for seg selv og hver datamaskin på nettverket sitt. Ingen datamaskin er virkelig immun mot virus.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/topp-10-computer-problemer/ "

相关文章!
 • Hvordan analysere Computer Problemer
  - 阅 0

  Analysere dataproblemer er en prosess som har blitt automatisert i Windows-operativsystemet. En innfødt verktøy kalt "Device Manager" katalogiserer alle datamaskinens maskinvare, samt programvare (kalt en "driver") som kjører hver av d

 • Topp Rangert Computer Science høyskoler i Ohio Topp Rangert Computer Science høyskoler i Ohio
  - 阅 0

  Ohio er hjem til flere nasjonalt rangert informatikk skoler. De beste rangerte informatikk avdelinger er lokalisert på etablerte universiteter med sterke omdømme i de ulike engineering felt. US News & World Report etablert sin liste over de beste pro

 • PT Cruiser Computer Problemer
  - 阅 0

  PT Cruisers er en modell av Chrysler biler som ble avviklet i 2010. Men disse bilene var populært med mange sjåfører fordi de kombinert en bestemt type gammeldags bil design med visse moderne alternativer. Men ville noen modeller av PT Cruiser tidvis