Amopage

Tomgang problemer med en Oldsmobile Alero

- Views 0
Advertisement

Tomgang problemer med en Oldsmobile Alero


Når motoren på en Oldsmobile Alero ikke går på tomgang jevnt, har du grunn til bekymring. Det neste spørsmålet er om du kan løse problemet med en gjør-det-selv-jobb eller om bilen har til å gå inn på verksted for reparasjon. Logisk innsnevring ned kilden til problemet er tidkrevende, men hvis du fortsetter å kjøre en bil med en tomgang problem, kan det være farlig. Du risikerer å drøye på et uheldig tidspunkt.

PCV System

Den positive veivhusventilasjon (PCV) system bidrar til å kontrollere bilbransjen forurensing ved å tegne blow-by gasser fra veivhuset til inntak manifold, hvor de er blandet med drivstoff-luft blanding og brant i motoren. Den Leserens Digest Complete Car Care Manual sier at årlig inspeksjon av PCV ventil og plastslange kan sikre at systemet er fritt for blokkeringer. De 3,4-liters V-6 modeller har den PVC-ventil på frontventildekselet og ved siden av den øvre radiatorslange.

tennspoler

Ekspertene på Repair Pal si korrosjon kan utvikle på sammenhengen mellom tennspolen tårnet og tennplugg ledningen. Dette problemet oppstår med V-6-modeller. Du kan korrigere tilstanden ved å erstatte coilen og tennpluggen wire. Salgsbrosjyren for 1999 og 2004 Oldsmobile Alero sier tennplugger for alle Alero modeller siste 100.000 miles før utskifting.

Funksjonsfeil tenning spiral moduler eller coilen husene kan føre til to sylindre for å bli tent, i henhold til Great Auto Hjelp. De interne kretser avfyre ​​to sylindere som et par. Symptomene er ikke strøm, vanskelig å starte og dårlig tomgang. Dette problemet kan oppstå med 2,2-liters firesylindret motor.

Bensinpumpe

Bensinfilteret kan føre til dårlig tomgang eller fullstendig svikt i drivstoffpumpen. Teknikerne på Repair Pal anbefaler at drivstoffilteret byttes hver 30.000 miles slik at det ikke vil føre til en belastning på drivstoffpumpen. Motoren kveles eller unnlatelse av å starte er også et symptom på en dårlig drivstoffpumpe.

Flow Sensorer

Luftstrømmen eller massestrømningsfølere måle volumet av luft som strømmer gjennom dem og omdanne målingen til spenning, i henhold til modul Master. Hvis disse sensorene funksjonsfeil, vil de ikke være i stand til å måle den luft som strømmer inn i inntaksmanifolden. Derfor vil motorens styringsenhet (ECU) ikke kunne meter riktig mengde drivstoff til å sende til forbrenningskammeret.

Konklusjon

Tomgang problemer med Oldsmobile Alero kan være et irritasjonsmoment. Du kan finne kilden til problemet ved å ta seg tid til å undersøke mulige årsaker. En metodisk analyse vil hjelpe deg å holde bilen kjører godt i lang tid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tomgang-problemer-med-en-oldsmobile-alero/ "

相关文章!
 • Bremse problemer med en Oldsmobile Alero Bremse problemer med en Oldsmobile Alero
  - 阅 0

  1999 Oldsmobile salgsbrosjyren sier at Alero er konstruert for å holde deg "klistret til veien" med skarp og kvikk håndtering. Dette gjør Alero morsom å kjøre. Noen kunder som registrerte sine kommentarer om bilen på Edmunds.com, men klaget over

 • Lav tomgang problemer med en gressklipper Lav tomgang problemer med en gressklipper
  - 阅 0

  En gressklipper motoren på tomgang rundt 1200 til 2000 rpm. Denne tomgangssystem vil gi akkurat nok brennstoff inn i forgasseren for forbrenningsprosessen fortsette. Når klipperen har problemer med tomgang, eller går på tomgang for lav, vil klipperen

 • Problemer med en Oldsmobile Bravada Transfer Case Problemer med en Oldsmobile Bravada Transfer Case
  - 阅 0

  Oldsmobile Bravada, en mid-size luksus sport utility vehicle, ble produsert fra 1991 til 2004. Til tross for å være utstyrt med firehjulstrekk, flere Bravada modeller led av transfer case problemer, noe som negativt påvirket 4WD ytelse og pålitelighe