Amopage

Tombola lover i Florida

- Views 0
Advertisement

Tombola lover i Florida


Florida lov regulerer måten veldedige, ideelle organisasjoner gjennomføre utlodning eller andre sjansespill. Statens lover regulerer hvordan organisasjoner kan annonsere disse utlodning, velge vinnere og organisere sine tegninger. De organisasjoner som ikke følger reglene kan bli funnet skyldig i en forseelse i andre grad.

markedsførings~~POS=TRUNC

Florida statlige lover regulerer måten veldedige, ideelle organisasjoner kan fremme og markedsføre sine utlodning. Noen brosjyrer, oppslag, billetter og oppføring blanks fremme trekningen må klart angi det fulle navnet på organisasjonen som holder tegningen og dets primære forretningssted.

Disse materialene må også avsløre kilden av midlene organisasjonen brukes til å kjøpe noen premier; dato, time og sted hvor organisasjonen vil velge en vinner og distribuere premier; og en uttalelse stave ut at vinnerne ikke trenger å kjøpe en oppføring eller gi et bidrag til den veldedige organisasjonen til å vinne en premie.

Ingen Favorisering

Tombola arrangørene er ikke tillatt å favorisere noen måte for deltakere som har donert penger til den veldedige organisasjonen. De har heller ikke lov til å diskriminere de deltakere som ikke innbetaler penger til gruppen.

Arrangørene er også forbudt å rigge en tombola utfall til fordel for deltakere som har donert penger til veldedig gruppe.

Med andre ord, må alle deltakere som går inn trekningen har en lik sjanse til å vinne.

Ingen ønsket oppføring gebyr eller donasjon

Under Florida lov, veldedige, ideelle organisasjoner ikke lov til å kreve en inngangsavgift eller donasjon for de som ønsker å delta i et lotteri. Men dette betyr ikke at disse organisasjonene ikke kan foreslå et minimum donasjon for deltakere som ønsker å ta del i tegningen og motta lodd.

Disse organisasjonene har lov til å ta donasjoner i bytte for lodd. Men kan slike donasjoner ikke være obligatorisk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tombola-lover-i-florida/ "

相关文章!
 • Hvordan Raise penger med en Raffle i Florida Hvordan Raise penger med en Raffle i Florida
  - 阅 2

  Mange nonprofit grupper rundt om i USA bruker utlodning til inntekt for prosjekter eller spesielle hendelser. Florida, som de fleste stater, har strenge regler om gjennomføring utlodning som faller inn under statens gaming lover. Bare veldedige, idee

 • Hvordan Contest Wills i Florida Hvordan Contest Wills i Florida
  - 阅 0

  Ride testamenter i Florida er en vanskelig prosess. I Florida, som i alle stater, viljen er et juridisk dokument dedikere arv til overlevende fra den nylig avdøde. Hvis du har legitim grunn til å tro at du har fått en rå avtale i en vil du kanskje vu

 • Krav til en Limousine driver i Florida Krav til en Limousine driver i Florida
  - 阅 0

  For å bli en limousinsjåfør i delstaten Florida må du skaffe et klasse C Commercial Driver License (CDL). Klasse C CDL lar deg betjene en varebil, som en limousine, som kan inneholde mer enn 15 personer, og er mindre enn 26.000 pounds. For å få klass