Amopage

Tips om å reise Autografer på Baseball Induksjon Weekend

- Views 2
Advertisement

Tips om å reise Autografer på Baseball Induksjon Weekend


Baseball Hall of Fame først åpnet sine dører den 12. juli 1939. De første inductees av museet var Babe Ruth, Honus Wagner, Christy Mathewson, Walter Johnson og Ty Cobb. Siden da, hvert år fans flokker til Cooperstown, New York for å se sine barndomshelter innlemmet i hallen. Bortsett fra vitne til induksjon seremonien, fans også prøve å score et par autografer fra spillerne til stede.

autograf Sessions

Autograf økter er ikke en del av den offisielle induksjon seremonien. Men autograf økter ofte satt sammen av tredjeparts selskaper på et tidspunkt under induksjon helg med både inductees og andre spillere som har kommet for seremonien. Søk etter autografen økter så snart du bestemmer deg for å ta turen i helgen. Nettsteder som Hardball Times, Coopers Chamber of Commerce og Tristar Productions, som holder signeringer i Cooperstown, er alle ressurser som legger ut detaljer om kommende Autograf økter. Planlegge ved å lære hvor og når møtene blir holdt. Hvis mulig, kjøpe billetter på forhånd.

Parkering

Coopers er en veldig sjarmerende by i delstaten New York med en befolkning på mindre enn 2000 personer. Ifølge den offisielle museum nettstedet, er parkering rundt museet svært sparsommelig. De har innført en tralle med satellitt parkeringsplasser utenfor byen. Snarere enn å slåss trafikk som du prøver å få autografer på ulike arrangementer i løpet av helgen, park utenfor byen og bruker vogn-systemet for å spare tid og forverring. Også fordi byen er så liten, er det lett å gå fra hendelse til hendelse opp og ned hovedgaten der museet ligger. Dette betyr at hvis du deltar på to autograf sesjoner innenfor byen, vil du mest sannsynlig være i stand til å gå til hver.

Autograph Material

Kjøpe produkter som du ønsker å bli signert før du kommer til Coopers. Selv om det er mange baseball-themed butikker i hjertet av Coopers, kan de kjøre ut av ønsket element i helgen av induksjons seremonier. I tillegg, fordi du er i hjertet av byen hvor baseball startet, kan prisene være høyere for memorabilia elementer og klær enn hvis du kjøpte dem fra en annen forhandler.

Tunnicliff Inn

Den Tunnicliff Inn er ett sted hvor autografsigne holdes hvert år de spillerne som blir tatt inn i selve Hall of Fame. Etablert i 1802, alle rom har kabel-TV, telefon og eget bad. Gjestene på hotellet tilbys også en gratis varm frokost. I tillegg er det to restauranter på området inkludert James Fenimore Cooper Dining Room og Underground Restaurant and Tavern. Bor på hotellet gir deg en kant over andre autografsøkere som du ikke trenger å bekymre deg for parkering og vil vite nøyaktig når showet begynner å sette opp slik at du kan kjøpe billetter og komme på linje.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tips-om-a-reise-autografer-pa-baseball-induksjon-weekend/ "

相关文章!
 • Tips for å reise sørover for vinteren Tips for å reise sørover for vinteren
  - 阅 1

  Hvis du er blant de millioner mennesker som flykter harde vinterværet for Florida - eller flykte til andre solrike destinasjoner, kan nøye forberedelser gå en lang vei mot å sikre en lykkelig, avslappende opplevelse. Klargjør Hus Ta noen skritt for å

 • Tips om Air reise med en 1-åring Tips om Air reise med en 1-åring
  - 阅 1

  Reiser gjennom flyplassen i disse dager er ikke en enkel ting. Spesielt hvis du prøver å gjøre det gjennom med bagasjen og et barn. Men hvis du er klar over hva barnet ditt behov, kan det være en hyggelig opplevelse. Et barn som er 1 år gammel kan ik

 • Hvordan Tips når du reiser i Europa Hvordan Tips når du reiser i Europa
  - 阅 1

  Amerikanerne kan brukes til å forlate generøse tips for en rekke tjenester, men i Europa tips er ikke en så stor avtale. Ja, tipping er verdsatt i Europa, men det er langt fra obligatorisk, og du vil betale mye mindre for en godt utført i Europa enn