Amopage

Ting å tjene Med Terra Cotta Pots

- Views 1
Advertisement

Ting å tjene Med Terra Cotta Pots


Terra cotta potter tilveiebringe en billig og allsidig materiale for en rekke båter prosjekter. Bruk håndlagde elementer på kjøkkenet, hagen, hjemmekontor og andre områder av huset, eller gi dem til venner og familie for den ekstra "laget bare for deg" touch.

På kjøkkenet

Dekke bunnen av en gryte med en liten firkant med tape og fylle potten med brente gipsen. Sett en plugg i sentrum og la gipsen satt opp. Lim en klesklype til slutten av dowel og dekorere din nye oppskriften holder med maling eller klistremerker til å matche ditt kjøkken innredning.

Bruk terra cotta potten skåler for å holde fall for brød pinner og crudités du ordne i matchende grunne potter. Bake muffins i små potter eller gjær og rask brød i større potter.

På kontoret

Male små potter med lyse farger eller lunefull design og lagre binders, gummistrikk og andre kontorrekvisita i dem.

Decoupage en pott med familiebilder for å lage en multitasking bildevisning som dobler som en penn eller blyant holder.

I hagen

Maling små potter og henge dem sammen, som alternerer med dem trekuler for en personlig vind kiming.

Bruk ødelagte potter som mosaikk stykker til å dekke et trebord topp for morgenkaffe eller te med naturen.

Invertere en høy potte i en stor, grunn gryte og toppen av det med en bred skål. Fyll bunnen flat potten med jord og fuglevennlige blomster. Slå den brede skål i en birdie spa når du fyller den med vann. Legg en mindre grunne potten toppet med en liten skål i midten av badekaret for å gjøre en snackbar for bading fugler. Hvis du ønsker en høyere bad, stable to eller tre høye potter under tallerkenen.

I Host-modus

Stable en kake store terra cotta tallerken på toppen av en omvendt potten for å gjøre en rask kake stå. Male utsiden av potten og skål med akrylmaling for å legge til en festlig touch eller pakk potten i bånd og omslutter den med blomster.

Stable og lim tre store potter sammen, vekslende topper og bunner, for å danne hodet og kroppen av en dør vakt. Maling toppen potten, som står oppreist, med ansiktstrekk og fyll den med grønne eller blomst "hår". Male de to andre potter, midt i som du har snudd til å hvile topp-til-topp med den nederste, som skjorte og bukser. Legg armer og ben i mindre potter satt sammen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ting-a-tjene-med-terra-cotta-pots/ "

相关文章!
 • Hvordan bygge en Water Fountain Med Terra Cotta Pots Hvordan bygge en Water Fountain Med Terra Cotta Pots
  - 阅 1

  Terra cotta potter lage dekorative reservoarer for table-top og hage vannfontener. Pottene er tilgjengelig i en rekke størrelser, og du kan bygge en vannfontene som et samlingspunkt eller som tilbehør. Terra cotta er porøs, så sørg for at du tar med

 • Hvordan lage hage innredning med Terra Cotta Pots Hvordan lage hage innredning med Terra Cotta Pots
  - 阅 0

  Klassiske terra cotta potter er praktisk, men kjedelig. Tilpass disse billig potter å skape slående utendørs kunstverk. Enten du male dem, dekorere dem, bruke dem til å lage skulpturer eller slå dem i fontener, endre dem fra funksjonell til fabelakti

 • Jule Soldier håndverk med Terra Cotta Pots Jule Soldier håndverk med Terra Cotta Pots
  - 阅 0

  Leketøy soldater i julen minner om barndommen helligdager. Skape dem fra terra cotta blomsterpotter er et håndverk prosjekt som hele familien kan nyte. De kan lages i en rekke størrelser. Bruk dem som tabellen centerpieces, dekorere en peis mantel el