Amopage

Ting å gjøre med en familie i Tunica, Mississippi

- Views 3
Advertisement

Ting å gjøre med en familie i Tunica, Mississippi


Tunica, som ligger langs Mississippi-elven i nordvest Mississippi, er hjem til rundt 1028 innbyggere, ifølge 2011 city data. Mens noen kanskje tenke på kasinoer når de tenker på Tunica, vil du finne at det er en rekke andre aktiviteter i området også. Så, hvis du planlegger en tur til Tunica med familien eller vurderer å flytte til området, vil du finne mye å gjøre for å holde alle fornøyde og opptatt.

Parks and Recreation

Din familie kan nyte en rekke aktiviteter gjennom Tunica Parks and Recreation Department. Du kan bruke tid på noen av parkene, som Hambrick Community Park, som har en basketballbane, lekeplass og et åpent lekeområde. På Mhoon Landing Park, kan familien ta i utsikt over Mississippi-elven og dra nytte rasteplasser. Det er også en 38 770-square foot Aquatic Center ved GW Henderson Sr. Recreation Complex der familien kan bade og nyte vannaktiviteter. Det er også sport, ungdom utvikling, kunst og drama programmer tilgjengelig for barn.

Riverpark og Museum

Et besøk på Tunica Riverpark og museum vil gi din familie med timer med moro. The River gir besøkende en up-close utsikt over Mississippi-elven og natursti gir mulighet til å se et utvalg av flora og dyreliv. I Mississippi River Museum, kan din familie lære om områdets historie, kultur og natur gjennom de ulike utstillinger og gjenstander, som inkluderer fire ferskvannsakvarier med innfødte fisk og skilpadder. Den Tunica Queen tar besøkende på et cruise opp Mississippi bak eksterne sandbanker og dypt inn viker der du ser blå kanal steinbit, store blå hegre og asiatisk karpe.

Arena og Expo Center

Din familie kan også nyte et utvalg av aktiviteter på Tunica Arena og Expo Center. Inne i denne state-of-the-art, 48000-square foot anlegget, kan du se på hesteshow, team roping, barrel racing, eller ta en rodeo, som Mississippi Shootout Roughstock Rodeo. Andre arrangementer som finner sted på arenaen og expo center inkluderer hurrarop konkurranser, traktoren trekker, messer, sportsarrangementer og guttespeiderarrangementer.

Spesielle hendelser

Lage planer for å delta på noen av de spesielle arrangementer og festivaler som finner sted i Tunica hele året. I oktober, kan familien gå til Delta Days Festival på Rivergate Park for å nyte barnas aktiviteter, live underholdning, en bil viser, kunst og håndverk og en husdyrpark. I løpet av våren, kan hele familien nyte Tunica Rivergate Music Festival med familieorientert sørstatsrock og blått gress musikk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ting-a-gjore-med-en-familie-i-tunica-mississippi/ "

相关文章!
 • Ting å gjøre med små barn i og rundt Wake Forest, NC Ting å gjøre med små barn i og rundt Wake Forest, NC
  - 阅 3

  Wake Forest, er North Carolina en mellomstor by i den sentrale delen av staten og ca 30 minutter fra hovedstaden i Raleigh. Det tidligere hjemmet til Wake Forest University og den nåværende plasseringen av Sørøst Baptist Theological Seminary, Wake Fo

 • Morsomme ting å gjøre med barna i Detroit Morsomme ting å gjøre med barna i Detroit
  - 阅 1

  Detroit krav til berømmelse var en gang de amerikanske bilene som ble bygget der, men det er ikke det eneste Detroit er kjent for. Detroit er hjem til museer, historiske steder og et bredt utvalg av barnevennlige attraksjoner, inkludert en dyrehage o

 • Enkle ting å gjøre med kylling anbud Enkle ting å gjøre med kylling anbud
  - 阅 0

  Kylling anbud, også kjent som kylling strimler eller kyllingfileter, er den svin del av kyllingbryst med bare en streng av sene gjennom den. De inneholder ikke noen bein eller hud. Mens oppskrifter ringer for hel kylling eller kylling bryst kan noen