Amopage

Tilskudd til reparasjon av gamle kirker

- Views 0
Advertisement

Tilskudd til reparasjon av gamle kirker


En kirke kan være et stort samlingspunkt i mange lokalsamfunn. Kirkens organisasjoner kan bidra med midler, og tilbyr sine egne tjenester til sogne og de som bor lokalt. Kirkene trenger vedlikehold og reparasjoner, og ofte, budsjetter ikke tillater for viktige arbeider for å være ferdig. Heldigvis finnes det tilskuddsgivende institusjoner som kan bistå i å hjelpe finansiere reparasjonen kirker trenger.

Spar USAs Treasures

Statlig finansiering er tilgjengelig for kirken reparasjon og restaurering fungerer gjennom Lagre Amerikas skatter organisasjon og er en del av National Trust for Historic Preservation. Lagre Amerikas skatter gjør bevilge penger tilgjengelig for bevaring, restaurering og reparasjon på bygninger anses historisk betydning. Selv om det ikke begrenset til dem, kirker er kvalifisert for finansiering. For å kvalifisere, stedet må være en non-profit organisasjon fritatt fra føderale skatter. Lagre USAs Treasures tilbyr finansiering på en dollar per dollar målrettet ordning med en matchende minimum av $ 25.000.

Spar USAs Treasures
National Trust for Historic Preservation
1785 Massachusetts Ave, NW
Washington, DC 20036
(202) 588-6012
saveamericastreasures.org

Partnere for hellige steder

Partnerne for hellige steder organisasjon er en ikke-sekterisk, ikke-tverrkirkelig organisasjon som hjelper kirker får gi penger slik at de kan gå på fungerer. Dette er en non-profit organisasjon med et mål om å holde historiske kirker aktiv og brukbare. Penger gitt kan brukes til en rekke formål, blant annet reparasjon og restaurering.

Partnere for hellige steder
1700 Sansom Gate
Philadelphia, PA 19103
(215) 567-3234
sacredplaces.org

Pembrook Foundation

Den Pembrook Foundation tilbyr økonomisk bistand og ledelse til kirker i delstaten Florida. Midlene kan brukes til en rekke tjenester, inkludert reparasjoner og restaurering. Midler også tildeles for kirken konstruksjon. Fra og med 2010 har Pembroke Foundation hjulpet over 200 kirker i delstaten Florida med bevilge penger til sammen over en million dollar.

Pembrook Foundation
9089 Orlando Ave.
Navarre, FL 32566
(407) 758-4230
pembrookfoundation.org

Oldham lille kirken Foundation

Den Oldham lille kirken Foundation tilbyr små tilskudd til kirkene som er ment å se dem gjennom en midlertidig situasjon. I form av reparasjon eller bygging, bistår stiftelsen med korte faller på verk som allerede er kontrahert. Ideen er at kirker gjennom disse vanskelige omstendigheter, slik at de kan gå videre til å bli sterkere departementer. Stiftelsen bidrar ikke til å finansiere nye prosjekter.

Oldham lille kirken Foundation
14090 Southwest Freeway
Suite 270
Sugarland, TX 77478
(281) 565-1776

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tilskudd-til-reparasjon-av-gamle-kirker/ "

相关文章!
 • Tilskudd til å starte nye kirker Tilskudd til å starte nye kirker
  - 阅 0

  Nye kirker i behov av penger til å drive eller bygge et gudshus kan få tilskudd fra ulike organisasjoner. Finansiering kan brukes til omtrent alle oppstart kostnader, slik som grunnerverv, innredning og bemanning. Noen organisasjoner gi tilskudd til

 • Tilskudd til restaurering av gamle låver i Indiana Tilskudd til restaurering av gamle låver i Indiana
  - 阅 0

  Indiana Department of Natural Resources forvalter statlige og føderale stipendprogram for historisk bevaring og restaurering. Som i 2010, den eneste aktive stipendprogram av tre administreres av instituttet var den Historic Preservation Fund, et føde

 • Hvordan finne Tilskudd til kirker Hvordan finne Tilskudd til kirker
  - 阅 0

  Du kan strekke budsjettet på kirken ved å få tilskudd til å sponse ulike kirke prosjekter som bidrar til å tjene samfunnet i ditt lokale område. Det er tilskudd sponset av den føderale regjeringen tilgjengelig for kirker samt private bevilgninger til