Amopage

Tilsetningsstoffer som øker Engine Kompresjon

- Views 1
Advertisement

Tilsetningsstoffer som øker Engine Kompresjon


Helt siden forbrenningsmotoren ble oppfunnet, har forskere og utviklere har prøvd å komme opp med de mest effektive olje tilsetningsstoffer som øker komprimering, redusere slitasjen og øke den samlede motorytelse. Gamle standard tilsetningsstoffer har eksistert i årevis, selv gjør sin vei inn på NASCAR racing krets med store sponsoravtaler og kampanjer. Andre produsenter og selskaper har innført nye, revolusjonerende produkter som lover å forbedre på tidligere forskning og utvikling. Forbrukeren kan best selv bestemme hvilke produkter som passer best programmene sine.

STP

STP olje additiv virker som det har vært en hevdvunnen produkt og tradisjon siden oppstarten, og sikkert har vokst i popularitet de siste årene. Behandlet fra et laboratorium formel, ingrediensene i STP hjelpe det til å bekjempe friksjon i metall ved å tilveiebringe en tykk film pute mellom bevegelige motordeler. Ved å gjøre det, går motortemperatur ned og rpm går opp. Den tykke film fester seg til sylinderveggene, ved å gi en bedre tetning mellom stempelringene og sylinderveggen, slik at mindre forbrenningsgasser å passere. Sluttresultatet øker kompresjonen i hver av sylindrene. Dette reduserer oljeforbruket og kutter ned på halerøret røyk. STP kan brukes med alle oljeskift for maksimalt utbytte. Forbruker svar på STP har vært gunstig.

Ceramizer

Ceramizer, et produktnavn, benytter en prosess av keramisk lagdeling på metalloverflater i mellom bevegelige deler som gnis sammen. Den regenererer og gjenoppbygger friksjonsmetalloverflater på et molekylært nivå. Keramikklaget inneholder holdbare varmeoverføringsegenskaper, mens den er motstandsdyktig opp til meget høye temperaturer og store belastninger. Det keramiske lag søker ut og fyller i misdannelser på metalloverflåtene på et mikroskopisk nivå, jevner ut overflaten. Dens kjemiske egenskaper kan vare opp til 70.000 kilometer, eller tilsvarende flere oljeskift.

Kjemikaliene i Ceramizer ikke inneholder Teflon, molybden eller bly, og at de ikke tetter olje passasjer eller oljefilter på grunn av de små Ceramizer partiklene som blir mindre enn filterelement porene. Kompresjons øker resultatet fra det keramiske lagene som fyll i gropene og deformiteter i sylinderveggene og ringflater.

Tilsetningsstoffer som øker Engine Kompresjon


Lucas Oil Stabilizer

Lucas Heavy Duty Oil Stabilisator inneholder en oljebase som lakker alle interne motordeler, med hevder at det forblir super glatt, seig og fleksibel under svært høye motortemperaturbetingelser som overgår vanlige oljetemperatur nedbrytnings standarder. Slitasje avtar mellom bevegelige deler ved bruk av en glatt film som tillater delene å gli lett mot hverandre uten noen gang å komme i kontakt. En dempende kvalitet reduserer motorstøy, og effektkurver klatring når tetningen mellom stempelringer og sylindervegg smalner, og dermed øke kompresjonsforholdet. Formelen i additivet har spesielle smøremidler som forlenger tetningens levetid, reduserer lekkasje og behovet for tilsetning av ekstra olje. Den blander også harde med alle andre petroleumsbaserte og syntetiske oljer med ingen rester eller forurensninger etter effekter. Lucas har poster som indikerer positiv kundetilfredshet som daterer seg tilbake til 1989.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tilsetningsstoffer-som-oker-engine-kompresjon/ "

相关文章!
 • Hvordan sjekke Small Engine Kompresjon Hvordan sjekke Small Engine Kompresjon
  - 阅 2

  Små motorer krever en viss kompresjon for å drive stempelet og skru veivhuset. De fleste små motorer krever minst 90 pounds per komprimering når varm kvadrattomme (PSI), og 100 PSI når det er kaldt. Hvis luft lekker et sted i motoren, vil du merke en

 • Hva tilsetningsstoffer brukes i Bensin fjerner Carbon i Motors? Hva tilsetningsstoffer brukes i Bensin fjerner Carbon i Motors?
  - 阅 0

  Normal dag-til-dag driften av et kjøretøy kan la motoren og dens mange komponenter tilstoppet med rester og oppbygging. Selv om karbon opphopning på tennplugger og andre motor områder kan hemme bilens ytelse og med føre til kostbare reparasjoner, kan

 • Ytelse oppgraderinger til en Jeep 2.4l Ytelse oppgraderinger til en Jeep 2.4l
  - 阅 1

  Ytelses oppgraderinger for en Jeep 2.4l kompass eller Cherokee inkluderer å legge airchargers og erstatte oljefiltre og eksosanlegg. Noen forbedringer, for eksempel bytte eksosanlegg, krever at du å vite mer om reparasjon og service biler enn de fles