Amopage

Tilpasninger som gjør at planter til å redusere vann Loss

- Views 0
Advertisement

Tilpasninger som gjør at planter til å redusere vann Loss


På grunn av sin tilpasningsdyktighet, planter lever i nesten alle tenkelige miljøet på jorden. Mange ganger, har plantene utviklet seg til å leve i situasjoner hvor lite fuktighet er til stede i miljøet. Disse planter strukturer kan motta den maksimale mengden av mat med den laveste frekvensen av fordampning av vann. Spare vann som en verdifull ressurs sparer planter og gir dem mulighet til å klamre seg til livet i tøffe miljøer.

Valsede Leaf

Tilpasninger som forårsaker bladene til å rulle inn i sirkler redusere mengden av vann tapt for solen mens fangst kjølig luft i den sentrale delen av bladet. Videre fordampning reduseres ved å redusere overflatearealet som utsettes for vind fordampning.

Tykk Waxy Cuticle

Hårstråene av et blad, reduseres vanntap ved å virke både som en barriere for fordampning og ved å reflektere lys vekk fra bladet, noe som reduserer dens mengden av oppsamlet varme. Denne tilpasningen er vanlig blant eviggrønne planter.

små blader

Nålformet og andre små blader redusere det totale overflateareal av bladet, forårsaker mindre fordampning av vann på grunn av en kombinasjon av mindre varme absorberes av de enkelte bladene, og ved sol som har et mindre overflateareal over hvilket det kan fordampe vann.

lav eksponering

Noen planter, som levende steiner, utsettes bare et meget lavt antall blader til solen, mens resten av planten under overflaten av jorden, bort fra den varme som kan føre til ytterligere tap av vann.

dvalen

Planter så som ørken lily may gå i dvale i tørre perioder. I løpet av denne dvalen, kan pærer og andre reproduktive enheter bo i bakken og vil ikke aktivere for vekst inntil forholdene endrer seg nok til å støtte deres vekst (som regel betyr en økning av fuktighet i anlegget miljø).

vann Storage

Noen planter, for eksempel fat og organ-rør kaktuser kan lagre store mengder vann i sin tykke stammer under en bløt utvendig. De kan trekke på dette vannet under tørrere tider for å holde liv i hars, ørkenmiljøer. Den tykke ytre hindrer fordampning og gjør det mulig for planten å effektivt utnytte den lite fuktighet at det kommer i kontakt med.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tilpasninger-som-gjor-at-planter-til-a-redusere-vann-loss/ "

相关文章!
 • Bunndekkende planter til å absorbere vann Bunndekkende planter til å absorbere vann
  - 阅 6

  Ground dekker forbedre hastigheten som vannet er absorbert i bakken etter et regnskyll, og dermed kontrollere jorderosjon og avrenning. Avrenning oppstår når jord bæres av vann og avsettes på uønskede områder. Mange ganger jordpartiklene føres med va

 • Hva gjør en plante har brune flekker? Hva gjør en plante har brune flekker?
  - 阅 0

  Selv blad spot er ikke alltid skadelig, kan det påvirke nesten alle landskap planter og er alltid ubehagelig å se på. Hvis du er opptatt av å holde hagen din så attraktiv som mulig, lære å identifisere tegn og årsakene til blad spot. Deretter arbeide

 • Science prosjekter som gjødsel gjør en plante vokse raskere
  - 阅 0

  Plantevekst er viktig for landbruket fordi bøndene må produsere mat effektivt. Gjødsel bistår i plantevekst. Bønder velge gjødsel de tror vil ikke bare gjøre sine plantene vokse seg større, men raskere også. Man kan utføre vitenskapelige eksperimente