Amopage

Tilordne en fast eiendom kontrakt

- Views 1
Advertisement

Tilordne en fast eiendom kontrakt. Bla hus har mange konnotasjoner. Investorer kjøper en eiendom, rehab og renovere og deretter selge for en pen fortjeneste. Dette krever mye arbeid. Det er huset finders også kjent som grossister, svømmeføtter eller fuglehunder som finner gode tilbud, får eiendommen bundet opp og under kontrakt, og deretter finne og tildele kontrakten til den faktiske kjøperen for et gebyr. Denne prosessen er kjent som tildele en kontrakt, og krever liten eller ingen penger.

Bruksanvisning

Finn en egnet eiendom. Skriv en kontanttilbud om kjøp. Når alle parter har signert, ta det med til en tittel selskap eller sperret selskapet slik at de kan få den klar til å lukke ved å gjøre en tittel søk, bestiller en undersøkelse og hjem eierens tilknytning informasjon.

Gi et tilbud. Tilbudet skal inneholde verbage "og eller oppnevnte" når du er navn som kjøperen. Du bør også beholde retten til å inspisere og reinspect eiendommen før stengetid, og gir selgeren minst 30 minutters varsel før eventuelle inspeksjoner. Dette gjør at du kan la andre investorer komme og se eiendommen for å foreta et kjøp beslutning.

Få selger til å sette en lås boks på døren for å hjelpe lette innreise dersom de ikke er hjemme.

Skriv i en flukt klausul i særlige bestemmelser som vil tillate deg å heve avtalen uten feil hvis du ikke klarer å finne en annen kjøper. En flukt klausul kan være så enkelt som "tilbudet er underlagt partneren min godkjenning."

Finn en kjøper som ønsker hjemmet. La dem utføre et oppdrag kontrakt med deg, effektivt å ta over posisjonen din til å utføre på kontrakten basert på de vilkår som er fastsatt i kontrakten. Et oppdrag avgift vil da bli hentet fra den nye kjøperen før stengetid. Denne avgiften er vanligvis $ 1000- $ 3000, men kan være noe som er gjensidig avtalt. Også har den nye kjøperen refundere deg for alvor pengene som har blitt avsatt. Forhåpentligvis var det ingen nødvendig på den opprinnelige kontrakten.

Samle gebyret. Gi en kopi av oppgaven dokumentet til tittelen selskap med kjøperne kontaktinformasjon. Det er det. Du har nettopp bundet opp en eiendom, tildelt kontrakten, og fikk betalt før stengetid.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tilordne-en-fast-eiendom-kontrakt/ "

相关文章!
 • Som signerer en fast eiendom kontrakt?
  - 阅 2

  En eiendomsmegler kontrakt er en juridisk bindende dokument som staver ut vilkårene i en avtale om eiendom, som et salg eller leasing ordning. Eiendomsmegling kontrakter skal undertegnes av de involverte skal være juridisk bindende og gjeldende. Når

 • Hva er alternativet periode på en fast eiendom kontrakt?
  - 阅 0

  Texas og mindre vanlig, andre stater, tillate et salg alternativ periode hvor en kjøper kan avlyse et salg eller annen grunn uten å risikere sin alvor innskudd. Denne type av valget periode er lik de mer typiske beredskapsperioder som tillater kjøper

 • Hvordan forstå Frister på en fast eiendom kontrakt
  - 阅 0

  Hvis det var ingen tidsbegrensning på kjøpekontrakt for en eiendomsmegling avtale, ville salget risikere å aldri lukke. Stille tidsfrister gjør at kjøper, selger og långiver til å jobbe på samme timeplan og sikre at kritiske hendelser som førte til d