Amopage

Tilbudet Pris vs. åpningen prisen av en IPO

- Views 0
Advertisement

Tilbudet Pris vs. åpningen prisen av en IPO


Børsnoteringer eller børsnoteringer, er et begrep i investeringen verden som er litt misforstått på grunn av det faktum at disse tilbudene ikke er gitt for allmennheten, på de fleste anledninger. IPO er forskjellig fra åpningen prisen på en aksje, og kan medføre store investeringer gevinster blir gjort av de som er do til IPO.

IPO

Børsnotering er prisen som en aksje er i utgangspunktet solgt til investorer som kanskje ønsker å legge penger i et selskap. Det er ikke prisen som aksjen eller sikkerhet selges på børsen. Selskaper generelt tilby en IPO å innhente ytterligere driftskapital, som de får fra investorer som er villige til å ta risikoen på et selskap som ennå ikke er børsnotert. I en viss forstand er det IPO den første engrosprisen på aksjen eller obligasjonen som tilbys.

åpning Pris

Åpningen prisen for en aksje er forskjellig fra den første offentlige emisjonen i at det er prisen på sikkerhet når den er solgt for første gang på en børs. Denne prisen er generelt høyere enn den opprinnelige tilbud pris, slik at investorer som har kjøpt sikkerheten i IPO å foreta en umiddelbar gevinst. Forskjellen i åpningen pris og IPO vil variere, avhengig av ulike faktorer som for eksempel om IPO eller åpningen prisen var for lav eller for høy.

Prisene er vanligvis basert på investorenes oppfatning av selskapet. Ian Wyatt av Søker Alpha, en aksjemarkedet analyse nettstedet, undersøkte forskjellen i IPO og åpning prisen på fem forskjellige aksjer, og bemerker en forskjell på om lag 16 prosent annerledes i pris, i gjennomsnitt. Dette nummeret er ikke nødvendigvis en indikasjon på alle forskjeller i pris mellom IPO og åpningen prisen.

investorer

Den investor som er kvalifisert til å investere i en børsnotering generelt forskjellig fra en investor som kjøper sikkerheten på børs. IPOs er vanligvis reservert for institusjonelle investorer som kan kjøpe en betydelig mengde av bestanden å pumpe penger inn i selskapet lager eller bindingen som handles. Prisen som disse institusjonelle investorer kjøpe IPO anses å være en rabattert pris av hva den forventede åpningen prisen vil bli. Individuelle investorer er vanligvis ikke kvalifisert for børsnoteringen, med mindre de kan bevise at de har en høy nok formue til å kvalifisere seg.

Strategi

Investorene vurderer en IPO som en potensiell investering vanligvis ikke gjør det med den hensikt å bruke det som en kortsiktig investering. Mange ganger en nedgang i verdi skjer etter at IPO er bestemt og den første salg av aksjer er laget for publikum. Den kortsiktige strategi for kjøp og salg ikke favoriserer de som investerer i en IPO. En langsiktig strategi for å holde bestanden over tid generelt lover godt og gir bedre resultater.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tilbudet-pris-vs-apningen-prisen-av-en-ipo/ "

相关文章!
 • Hva skjer når en vurdering er mindre enn prisen? Hva skjer når en vurdering er mindre enn prisen?
  - 阅 0

  Ved å sette huset ditt på markedet og lister den opp gjennom en lisensiert eiendomsmegler, vil agenten normalt utarbeide en komparativ markedsanalyser på huset for å hjelpe deg å sette prisforlangende. Dette innebærer å analysere siste salgspriser på

 • Hva er pris Distortion? Hva er pris Distortion?
  - 阅 0

  I et fritt marked, er prisene på enkelte varer fastsatt av lover om tilbud og etterspørsel. En økning i etterspørsel eller reduksjon i tilbudet vanligvis resulterer i en høyere pris, mens en reduksjon i forbrukernes etterspørsel eller en økning i til

 • Hvordan er Gold Spot Pris Bestemmes? Hvordan er Gold Spot Pris Bestemmes?
  - 阅 0

  Spotprisen på gull eller andre varer, er prisen du betaler for umiddelbar "på stedet" levering av at varen med umiddelbar betaling til selgeren. Med gull og andre nonperishable varer, sier utdannings nettstedet GoldPrice.org investor, spotprisen