Amopage

Tide Pool Fakta for Kids

- Views 0
Advertisement

Tide Pool Fakta for Kids


Tide pool leting introduserer barna for livet i sjøvann. The National Parks Service kaller fjøre "vinduer mot havet", og fakta om bassengene gi barna et innblikk i kompleksiteten i vannmiljøer. Mens turer til havet og bukter gi første-person erfaringer med bassenger, Internett tilbyr også virtuelle turer i fjæra verden som er hjem til dyr og planter.

pool Creations

Bassenger skje når bølgene la vannet rundt fjellformasjoner nær fjæra. Den beste tiden å finne bassenger er under fjære når havet vannet forsvinner fra fjæra. De fleste bassengene forsvinner når tidevannet kommer tilbake for å dekke områdene. The San Diego Natural History Museum anbefaler å sjekke tidevannstabeller og venter på en rolig periode når tidevannet er mindre enn en fot for å se det største antall dyr og planteliv i basseng besøk.

Beskyttelse

Statlige myndigheter har lover overvåknings bassenger innenfor statsgrensene, og føderale forskrifter håndheves av National Wildlife System, Fish og Wildlife Service og National Ocean og Atmospheric Administration beskytte fjøre inne nasjonale marine helligdommer og monumenter. Den primære beskyttelse av fjøre, men er avhengig av bassenget gjester å unngå å skade den lille miljøet ved å berøre, fjerne eller tråkke på basseng beboere.

Dyr Residents

Krabber, maneter, sjøanemoner, blåskjell, østers og snegler lever i fjøre, og større, faste besøkende inkluderer blekksprut og sjøløver. Sjøstjerner, hummer, rur og eremittkreps nyte bassenger utenfor den sørlige kysten av California i San Diego, og begrave seg i sanden eller under steiner når vannet forsvinner med tidevannet. Florida bassenger vert reker, kråkeboller, krabber og alger i statens varmtvannsbassenger.

fjæra Planter

Den spesifikke arter av planter som finnes i fjøre avhenger av geografisk plassering, men bassengene i forskjellige steder dele felles plantelivet som feeds fjæra innbyggere og små besøkende. Grupper av bassenget alger ofte ta populære navn som pensel tang, svart furu, tyrkisk vaskeklut og tjære spot. Andre planter tar navnene på vanlige matvarer, inkludert havet salat og blomkål.

Endes adferd forslag

Forstå de grunnleggende arbeidet i en bølge basseng gir barna innblikk i den menneskelige økosystemet. The National Parks Service advarer besøkende til fjøre å observere, men for å unngå å berøre og plukke opp planter og dyr. Håndtering bassenget dyr og planter kan ødelegge den lille økosystemet. Besøkende til noen populære bassenger forstyrre livsmønster, og folk noen ganger samle små beboere, for eksempel ugle albueskjell og abalone for velsmakende måltider. Fjerne gjenstander fra bassenget ødelegger økosystemet. Fjøre skape et lukket system og utvikle en næringskjede som forbinder plankton til sjøen gull gjennom matvaner. Eliminere alle trinn i spisekjeden fører til en pool ubalanse som ødelegger syklusen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tide-pool-fakta-for-kids/ "

相关文章!
 • Evergreen Tre Fakta for Kids Evergreen Tre Fakta for Kids
  - 阅 0

  Eviggrønne trær vokser fra små spirene til gigantiske størrelser som er mer enn 100 fot høy. Evergreens har nåler i stedet for blader. De grønne nåler opphold på treet hele året. barskog Eviggrønne trær er bartrær, noe som betyr at kjegler vokser på

 • Nevrologiske Morsomme fakta for Kids Nevrologiske Morsomme fakta for Kids
  - 阅 8

  Nervesystemet er ansvarlig for å motta informasjon og videresending denne informasjonen til hjernen. Uten nervesystemet ville det være umulig for oss å leve og fungere på en daglig basis. Hvis alle nevroner i en persons kropp ble stilt opp den linjen

 • Benjamin Franklin Fakta for Kids Benjamin Franklin Fakta for Kids
  - 阅 3

  Studiet av tidlig amerikansk historie ville ikke være komplett uten informasjon om Benjamin Franklin. I sine roller som oppfinner, skriver forfatter og diplomat, Franklin var aktivt involvert i kritiske historiske hendelser, inkludert den amerikanske