Amopage

Ti måter å få Flat Abs

- Views 0
Advertisement

Det er mange måter å få flat abs. De spenner fra å arbeide ut til å spise riktig. Hvis en metode ikke fungerer for deg, prøv en annen. Alles kroppen lagrer fett og brenner fett annerledes. Bare trener er kanskje ikke den rette veien, og av samme token, er det bare å spise riktig betyr ikke alltid gi deg attraktiv flat abs heller.

Kosthold

Slanking trenger ikke å være strenge. Bare å endre noen matvaner vil hjelpe deg å få flatere mage. Kutte ut brus, rike kaffedrikker og andre fett-og sukker tunge matvarer er en vei til å få flat abs.

Jogge

Jogging kan hjelpe deg å få flat abs fordi det brenner kalorier raskt. Det er strenge trening og når du jogger hver dag kroppen din brenner av reserve kalorier og fett som er lagret i magen området.

Aerobic

Aerobic er en annen måte å brenne av kalorier og trimme magemusklene, hofter og andre kroppsdeler hvor fett er lagret. Aerobic klasser også vil hjelpe deg holde deg til en tidsplan, som er en måte å komme over motivasjonen hump som holder noen mennesker på sofaen.

mage crunches

Så lenge du spiser riktig og får cardio trening, crunches er en flott måte å flate magen. De vil tone opp magemusklene, tegning i tarmen og til slutt flatere mage. Crunches utføres på en skråning vil gi bedre resultater på grunn av motstanden tyngdekraften gir. Så utfører crunches på en skråbenk, eller bruke en crunch maskin slik at du kan legge vekt på dine reps og øke effektiviteten.

Leg Lifts

Leg heiser vil tone opp magemusklene og nederste magemusklene. Utfør disse på et ben løft benk med knærne bøyd. Deretter må du gjøre dem med bena rett. Løft og hold bena parallelt med bakken i tre sekunder og gjenta.

Belly Rolls

Denne øvelsen er som en sit-up. Sitt på gulvet og plassere føttene på bakken. Deretter utvide armene frem og sakte senke hodet og tilbake til bakken. Gå deretter tilbake til oppreist stilling. Har flere sett før abs er utmattet.

Magen motstand øvelser

Hvis du ikke kan trene, prøve å gjøre mage sammentrekninger enten ved skrivebordet eller hjemme. Dette er en enkel øvelse hvor du suger i magen og hold den. Dette fungerer din mage-og kjernemuskulaturen i ryggen til å stramme og flat mage.

Reduser alkoholinntaket

Sammen med begrensende mat med høyt fett og sukker, kutte ned på alkohol. Dette vil føre til færre kalorier som må brennes av på treningsstudioet.

Utøve din kjerne

Arbeide kjernemuskulaturen som obliques vil også hjelpe trimme magen området. Arbeid obliques ved å gjøre bakre beinløft. Fra hender og knær posisjon, løfte det ene beinet opp i luften. Løft og hold, og strekker seg til siden og ta beinet ned igjen.

Spis rå mat og grønnsaker

Rå mat er høy i fiber, som tar plassen til fett i kostholdet ditt. Det er også bra for kroppen din. Å spise rå grønnsaker som brokkoli, gulrøtter, selleri og andre grønnsaker i stedet for potetgull og annet snacks vil bidra til å holde de pounds off magen, der du kroppen er utsatt for lagring av ekstra kalorier.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/ti-mater-a-fa-flat-abs/ "

相关文章!
 • Måter for tenåringer å få Flat Abs Måter for tenåringer å få Flat Abs
  - 阅 0

  Glem trening DVDer du leid, personlig trener du leid, den splitter nye ab maskin du har kjøpt og fyren i ab-roller reklamer. Når du begynner å spise og trene riktig, vil flatere magen ikke være noe problem. Problemet de mennesker ansikt mens du prøve

 • Hvordan få Flat Abs etter graviditet Hvordan få Flat Abs etter graviditet
  - 阅 0

  Graviditet og fødsel er fantastisk. Det er ingenting mer spektakulær og magisk enn å bringe en baby inn i denne verden. Etter fødsel, men har en kvinnes kropp for å finne sin form igjen. For de fleste kvinner, er det første svangerskapet ikke så ille

 • Hvordan få Flat Abs i en uke Hvordan få Flat Abs i en uke
  - 阅 0

  Du kan lære hvordan du får flat abs raskt ved å forstå hva kroppen din trenger for å være sunn. Riktig trening, spising og en stress fri livsstil vil hjelpe deg å miste buk fett og få flat abs som du har drømt om. Ta kroppen din i egne hender og bli