Amopage

The Standard Høyde over komfyren for en Fan

- Views 0
Advertisement

The Standard Høyde over komfyren for en Fan


Fans installert i hette kabinetter over ovner fjerne lukt og røyk mens matlaging og baking. De reduserer også mengden av fettete rester som samler på vegger, tak, skap og hvitevarer. Plassering og dimensjoner av vifte og hette påvirke dens estetisk appell og dens funksjonalitet.

anbefalt høyde

Den anbefalte høyde for vifter avhenger av typen av viften. Høykapasitets hetter og vifter med kraftige motorer som suger opp luft med høy hastighet er vanligvis plassert 24 til 30 inches over området øverst. Standardmodellen fans med lavere hastigheter er vanligvis installert mellom 18 og 24 inches over toppen av komfyren toppen.

Retningslinjer størrelse

For å optimalisere fan ytelse, vurdere dimensjonene av ovnen. Viften og hette skal dekke ryggen brennere og minst halvparten av de fremre brennere. For å fange den maksimale mengden av damp eller røyk utslipp, bør panseret utvide ca 3 inches utover hver side av koketopp. For eksempel, hvis komfyren toppen er 30 inches bredt, kalesje som huser fan bør være 36 inches bred. Hetten skal være litt kortere enn dybden av området, slik at en ovn som måler 30 inches fra veggen til forsiden av apparatet trenger en hette mellom 21 og 24 inches dyp. Hvis en kokk forventer å generere høyere enn normalt nivå av røyk og damp gjennom vanlig koking eller frityrsteking, er en dypere hette mer effektive. Skap tilstøtende området hette bør ha 3 inches mindre dybde enn panseret for å beskytte dem mot fuktighet og varme.

lufting alternativer

Hood fans festet til et skap over komfyren har luftekanaler som går opp gjennom kabinettet bunnen og ut bak i åpent veggplass og rutes utenfor. Hoods festet direkte til veggen bak ovnen ser ut som skorsteiner og har kanaler som direkte damp og røyk inn i rommet bak veggen og deretter direkte utendørs eller gjennom kanaler til friluft. Vedovner i kjøkken øyer har vanligvis takmonterte hoods og fans som direkte damp direkte utendørs i single-etasjers hus eller gjennom vegger og åpne plasser til utendørs i flere nivåer strukturer.

Tips og hint

Matlaging sikkerhetsmessige hensyn og høyden på personer som bruker komfyren også påvirke sin plassering. Hetter og fans for nær kokeoverflaten er utsatt for antenning hvis de er dekket med fett og brennere opererer på maksimal kapasitet. Kokker som er 6 fot-4 eller høyere behov hetter installert flere inches høyere enn vanlig for å tillate dem full oversikt over komfyr.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/the-standard-hoyde-over-komfyren-for-en-fan/ "

相关文章!
 • Hva er Standard høyde Bryter Lys?
  - 阅 8

  The National Electric Code regulerer standarder for installasjon av bolig elektriske apparater, og det har lite å si om standard høyde for lysbrytere. Americans with Disabilities Act er mer konkret om å plassere brytere, og de fleste elektrikere følg

 • Hva er standard høyde av kraftlinjer? Hva er standard høyde av kraftlinjer?
  - 阅 4

  Høyden av kraftlinjer blir bestemt av mengden av spenning de bærer og den type av trafikk i området. For eksempel kan områder med bare foten trafikk klare seg med en kortere, standard høyde over områder hvor semi-traktor trailer lastebiler ofte reise

 • The Standard høyde for en Baderom Towel Rack The Standard høyde for en Baderom Towel Rack
  - 阅 0

  Håndklær bør henge lavt nok til å være innen rekkevidde, men ikke så lavt at de vil dra på bakken. Tenk folk bruker på badet for å avgjøre om du bør justere over eller under standard høyde. standard Høyde Den typiske bad håndklestativ henger 48 inche