Amopage

The History of Pull Along Toys

- Views 0
Advertisement

The History of Pull Along Toys


Trekk lekene har vært nytes av barn i århundrer, og har blitt laget av en rekke materialer fra tre til leire til støpejern. Disse lekene har en streng som er ca 4 fot lang som er utformet for å trekke leken sammen. Trekk lekene har generelt vært nytes av førskolealder barn som er stødig turgåere, vanligvis 18 måneder eller eldre.

Opprinnelse

Trekk leker gå tilbake til det gamle Egypt og Hellas, og dateres tilbake til 2000 f.Kr. Tidlige eksempler på leire dyr leker med hjul festet til beina var kanskje noen av de første pull leker. Evnen til å trekke dyret sammen lagt en dimensjon av bevegelse ikke finnes med andre typer leker.

Tinplate dra leketøy

Tin pull leker ble først produsert i USA i midten til slutten av 1800-tallet. Tinn plate er laget av meget tynne ark av stål som er belagt med tinn. Dette materialet var både holdbar og lett. Mens metallkantene tinn plate trekke leker ville ikke møte dagens sikkerhetskrav, ble de entusiastisk produsert under den industrielle revolusjon. I 1880-årene, fjærdrevne leker, inkludert pull leker, ble populært.

Cast Iron

Støpejern hjul og andre elementer ble brukt i forbindelse med tinn plate å lage barnas pull leker på midten av 1800-tallet. Etter borgerkrigen, leker laget utelukkende av støpejern ble mer vanlig. Siden formene ble brukt til å produsere disse lekene, de kunne lett masseprodusert. Noen leker var enkle vogner og rullende kjøretøy som ble drevet fram av hånd, mens andre kom utstyrt med den tradisjonelle pull leketøy streng.

Treleker

WS Reed Toy selskapet begynte å produsere tre pull leker i Leominster, Pennsylvania, i 1875. Selskapet ble kjent for sine lyse og detaljerte dekorasjoner. Disse dekorasjoner var et resultat av lithographed papir som ble overholdt tre.

Lego

Lego selskapet fikk sin start produksjon kvalitet tre pull leker sammen med andre tre biler. Begynnelsen som en måte å supplere sin inntekt i vanskelige tider, Ole Kirk Christiansen fra Jylland, Danmark, begynte Lego selskapet i sin snekkerverksted i 1932. Som økonomiske tider bedre, fortsatte Christensen å bygge sin nystartede leketøy virksomhet og til slutt vokste det til en stor aktør i leketøy markedet.

Dagens dra leketøy

Det er mange produsenter som fortsatt gjør pull leker. Classic Fisher Price trekke leker som fortsatt er tilgjengelige i dag omfatter Mindre Telefon, Dr. Duck, Snoop 'n Sniff Hound, Pull-a-Tune xylofon og Hoppe Bee.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/the-history-of-pull-along-toys/ "

相关文章!
 • Informasjon om Vintage Pull Toy Wagons Informasjon om Vintage Pull Toy Wagons
  - 阅 0

  The Radio Flyer vogn er den mest kjente av alle vintage pull leketøy vogner og selskapet er fortsatt i virksomhet i dag. Det synes å være bare en håndfull av nøyaktig og informativ informasjon om andre merker av disse typer vintage vogner. Først Toy

 • Hvordan lage en Moro for barn Pull Toy Hvordan lage en Moro for barn Pull Toy
  - 阅 0

  Trekk leker er tidløse leker, og mange har gode minner av å spille med dem som barn. Lage din egen pull leketøy er en flott måte å gi barnet ditt spesielle minner med moro med en klassisk leketøy som ble gjort med kjærlighet. Det er mange forskjellig

 • Slik spiller du Toy Accordion Slik spiller du Toy Accordion
  - 阅 0

  Et trekkspill er en boks-formet instrument med fri-siv som vibrerer den luft fra belgen eller Synke struktur i mellom de to håndholdte boksene. Populære instrumenter i pirat sanger, leketøy trekkspill er mindre versjoner av den tysk-avledet instrumen