Amopage

The History of Air Compressor

- Views 0
Advertisement

The History of Air Compressor


Luftkompressorer er ikke nytt, selv til dette århundret, for de har eksistert i tusenvis av år. Ancient mann brukte en form for luftkompressor, en belg, til drivstoff brann for smiing verktøy. Selv kompressorer har utviklet seg over tid, de har beholdt det samme prinsippet: de mekanisk komprimere luften.

gamle Kompressorer

Smeder i gammel tid brukte de store belgen til å intensivere sin ild, slik at de kan lettere smi sin jern, og selv om de belgene har ingen likhet overhodet til dagens kompressorer, de var de første. De gamle belger inhalert luft når den er utvidet, så utåndet via en liten åpning i enden, og tvinger en kontrollert mengde luft til et bestemt sted.

Deep Sea Divers

En av de første anvendelser av moderne luftkompressorer var ved dypvannsdykkere som trengs for en tilførsel fra overflaten for å overleve. Vellykkede tester av dagens dykkekompressorer fant sted i 1943. Tidlig gruvearbeidere ansatt dampdrevne motorer for å produsere nok trykk til å drive sine bormaskiner, selv om en sprukket dampledning viste seg å være svært farlig for miner.

Intern forbrenningsmotor

Med oppfinnelsen av forbrenningsmotoren kom et helt nytt design i luftkompressorer. I 1960, selvbetjening, høyt trykk, gjør-det-selv bilvask ble populært, alt på grunn av luftkompressoren.

Hjem Air Kompressorer

Enten du er mekanisk tilbøyelig og liker å gjøre mange av bilreparasjoner selv, eller du rett og slett velge å ha en luftkompressor på hånden hjemme for å fylle sykkeldekk, har luftkompressoren bli en rimelig del av garasje utstyr. Luftkompressorer kan kjøpes enten elektrisk eller bensindrevet, og er overkommelig for de fleste huseiere. Et stempel pumper trykkluft inn i en trykkholdetank hvor det fortsatt inntil kalt opp til å utføre oppgaver som å fylle dekkene eller kjører trykkluftverktøy.

Portable Kompressorer

De fleste byggefirmaer bruker bensin luftkompressorer som er gjennomført i sengene av pickup lastebiler. Du vil ikke finne et boligområde hjem framing mannskap uten luftkompressor til å kjøre sine spikerpistoler, eller vil du finne en tungt utstyr selskapets service lastebiler mangler en som et allsidig verktøy som brukes til å fylle dekkene og drifte kraftnøkler. Trykkluft er et kraftig verktøy, og dagens enheter er effektiv, forurensning tenkende og rimelig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/the-history-of-air-compressor/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom Air Compressor Oil & Motor Oil? Hva er forskjellen mellom Air Compressor Oil & Motor Oil?
  - 阅 0

  En luftkompressor er et allsidig verktøy som kan brukes til pumping av dekk eller kjører trykkluftverktøy. De fleste typer kompressorer krever olje, men det er viktige forskjeller mellom luft-kompressor olje og motorolje. Air Compressor Oil Luft-komp

 • Hvordan Wire en AO Smith Air Compressor Motor
  - 阅 0

  Det er mange elektriske motorer i bruk på luftkompressorer; noen er mindre enn en fingernegl og andre som er store nok til å skyte en spiker 100 yards. Luftkompressorer kjøres på en induksjonsmotor. En luftkompressor har ingen børster i sin motor, og

 • Hva er riktig Air Compressor for en mekaniker?
  - 阅 0

  Velge en kompressor vil avhenge av flere faktorer, inkludert hvor stor operasjonen er, og hvor mye du er villig til å bruke. Størrelse Den type luft kompressor du trenger avhenger av arbeidsmengden. Hvis du har en høy arbeidsbelastning, trenger du en