Amopage

The First Hominid å bruke steinredskaper

- Views 0
Advertisement

The First Hominid å bruke steinredskaper


Den mest kjente nåværende teori om utviklingen og spredningen av mann spekulerer at millioner av år siden, menneskets forfedre utvandret fra Sentral-Afrika i løpet av hundretusener av år. Det finnes andre, mindre kjente teorier om ulike men relaterte grener av hominids som kan ha co-eksisterte, inngiftet og stred med gamle Homo Sapiens før det felles gren, moderne mann, erstattet dem alle. Det er flere motstridende teorier om hva begynte steinalderen.

Hominina

De eldste kjente humanoider, Hominina, deler en felles stamfar med sjimpanser. Disse er like gammel som 5,4 millioner år gammel og trolig brukt steinredskaper på en enkel og midlertidig mote, akkurat som sjimpanser gjør. Disse menneskelige forfedre er enda eldre enn de artene som produserte "Lucy", som var en Australopithecus afarensis tilsynelatende 1,5 millioner år yngre enn de tidligste humanoids.

homo habilis

Homo habilis, som betyr "altmuligmann", var en samtidig av den hominid Australopithecus. Begge er utdødd og begge tilsynelatende brukte steinredskaper. Disse verktøyene av Oldowan alder (Nedre paleolittiske, begynnelsen av "steinalderen") er kjent som rullesteins verktøy, noe mer sofistikert enn enkelt verktøy bruk, fordi de er spesielt produsert og hamstret for verktøybruk, snarere enn foraged tilfeldig.

homo Erectus

Homo Erectus levde fra 1,8 millioner til 1,3 millioner år siden, som omfatter enden av Nedre paleolittiske Age. Dette er når menneskene begynte å lage mer allsidige verktøy i stein fnugg stil, som hånd økser, spyd og så videre. Den store spredningen av hominid begynte i denne epoken, sprer seg over hele Afrika, Eurasia og Asia.

Homo Sapiens Sapiens

Om 195 000 år siden, anatomisk moderne mennesket oppsto i Afrika, i løpet av Middle paleolittiske. I denne perioden, flere forskjellige typer hominids var fortsatt bevart i hele verden. Alle disse gruppene brukes mer avanserte steinredskaper, produsert kunst og tilsynelatende praktiseres ritualer, men ble utryddet i løpet av denne perioden. Den Homo sapiens sapiens er den eneste hominid arter som fortsatt eksisterer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/the-first-hominid-a-bruke-steinredskaper/ "

相关文章!
 • Stone verktøy som brukes av Early Man Stone verktøy som brukes av Early Man
  - 阅 0

  Tidlig mann begynte å bruke steinredskaper i hverdagen så langt tilbake som 2 millioner år siden. Bruken av stein verktøy representerer et viktig trinn i utviklingen av mennesket og teknologi, med Homo Erectus å være den første menneskelige stamfar å

 • Forskjellen mellom neolittiske & paleolittiske Forskjellen mellom neolittiske & paleolittiske
  - 阅 1

  Neolittisk periode begynner ca 10 000 år siden som den siste istiden falmet og et varmere, våtere klima begynte å gi flere muligheter for menneskelig vekst over hele jorden. Den eneste gjenværende hominid igjen å dra nytte av det nye miljøet var Homo

 • Verktøy som brukes i den paleolittiske Age Verktøy som brukes i den paleolittiske Age
  - 阅 0

  Den paleolittiske Age er en periode preget av utviklingen av menneskelige redskaper. Begynnelsen ca 2,5 millioner år siden og sluttet omtrent 12 000 år siden, den paleolittiske Age så menneskelig teknologi utvikles raskt, fører til bruk av verktøy. V