Amopage

The Best Natural Cures for Bone Cancer

- Views 3
Advertisement

Bone kreft kan begynne i alle bein i kroppen, men det rammer oftest de lange bein i armer og ben. Thethree typer bein kreft, preget av cellen der kreften begynner er Osteosarkom, Chondrosarcoma og Ewings sarkom. Ifølge Mayo Clinic, behandling vanligvis innebærer en kombinasjon av kirurgi, cellegift og stråling. Men noen mener naturlig rettsmidler kan hjelpe.

Aloe Vera

Aloe vera har vært brukt som en helbredende agent for hundrevis av år. Mer nylig har forskere funnet ut at aloe vera kan ha muligheten til å stoppe kreftceller når kjemoterapi ikke virker, ifølge forskere ved Natural Kreft Solutions. Dessuten, når aloe vera er kombinert med kreft stillende midler, er kombinasjonen antas å virke bedre enn hver behandling alene. Aloe vera kommer i mange former. Ifølge Natural kreft Solutions, er en blanding av aloe vera funnet i Aloeride den mest effektive for å bekjempe bein kreft. Dette er fordi det kan stoppe veksten av kreftceller uten å forringe reproduksjon av friske celler.

Kalsium, strontium, magnesium

Bone kreft forårsaker bein i kroppen din til å bli veldig sprø. Dette øker risikoen for at skjelettet skal brekke og forårsake alle slags medisinske problemer og gjør det vanskeligere å bekjempe bein kreft. Følgelig, når du har bein kreft, er det viktig å holde bein sunn og sterk. Kalsium er den beste måten å holde skjelettet sterkt. En av de enkleste måtene å få mye kalsium er å konsumere mye melk. I tillegg strontium (naturlig trace mineral) og magnesium vil bidra til å styrke dine bein. Disse kosttilskudd er relativt vanlig og kan finnes på de fleste helsekostbutikker.

Trening

Mosjon spiller en rolle i å forebygge noen kreftformer, ifølge American Cancer Society. Videre trene mens du blir behandlet for bein kreft kan ha mange fordeler. Disse omfatter bedre hjertet og blodsirkulasjonen, redusere tretthet, senke angst og depresjon og økt selvfølelse. Mens trening ikke kurere kreft, det setter deg i en bedre posisjon til å bekjempe den. The American Cancer Society anbefaler at du overtale venner og familie til å delta med din nye treningsprogram. Dette vil gi sårt tiltrengt støtte og gjøre hele prosessen mer behagelig. Som alltid bør du snakke med en lege før du starter noen nye treningsprogram.

Advarsel

Rundt 1300 mennesker dør hvert år av bein kreft, ifølge American Cancer Society. Mens mange mennesker tror at naturlige rettsmidler kan hjelpe mennesker som lider av bein kreft, er det ingen vitenskapelige bevis på at disse rettsmidler kurere beinkreft. Derfor er det viktig at du søker lege hvis du er diagnostisert med bein kreft, slik at du kan veie alternativene og gjøre en utdannet beslutning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/the-best-natural-cures-for-bone-cancer/ "

相关文章!
 • Natural Cures for Cat Cancer
  - 阅 0

  Hvis katten din er diagnostisert med kreft, vil konvensjonelle behandling er avhengig av hvilken type kreft, sin beliggenhet og til hvilket stadium sykdommen har kommet. Noen kreftformer kan svare på naturlige behandlinger og disse terapi kan, sammen

 • Siste stadier av Lung & Bone Cancer
  - 阅 2

  Ikke-småcellet lungekreft Ikke-småcellet lungekreft er i det vesentlige en gruppering av krefttyper som kommer i vevet av lungene. Ofte referert til som bare NSCLC, det er den mest dominerende formen for lungekreft, som omfatter plateepitelkarsinom,

 • Virkninger av Bone Cancer
  - 阅 0

  Bone kreft er en relativt sjelden tilstand, og rammer bare 2000 mennesker i USA hvert år. Holde seg oppdatert på symptomer på både grunnleggende og avanserte bein kreft kan hjelpe deg å vite når et besøk på legekontoret er i din beste interesse. Bone