Amopage

Teorier om Industrial Conflict

- Views 0
Advertisement

Teorier om Industrial Conflict


Industriell konflikt refererer til misnøye manifestert innenfor en arbeidsplass. Arbeidere kan uttrykke dette misnøye enten formelt eller uformelt. Den typiske formelle uttrykk for industriell konflikt er kjent som en streik, når alt - eller nesten alt - ansatte nekter å jobbe til sine klager er adressert. Uformell industriell konflikt består ofte av enkeltpersoner eller små grupper tiltak som spenner fra målrettet uaktsomhet å sabotere. Det er sprikende teorier om kilden til spenninger i disse konfliktene.

Cooperative Theory

Metodene for en industri er årsaken til konflikten, i henhold til teorien av samarbeidende industriell konflikt. Arbeidstakere og arbeidsgivere kan krangle om hvordan du skal oppnå målene i en fabrikk eller et annet arbeidssted som et eksempel. Denne teorien innebærer at arbeidstakere og arbeidsgivere har samme mål og bare forskjellige i hvordan man skal oppnå disse målene. Anvendelse av denne teorien antyder at forskjellene kan løses, og kan justeres i forbindelse med arbeidstaker og arbeidsgiver.

konkurranse~~POS=TRUNC Theory

Konkurransedyktige teori tar for gitt at arbeidstakere og arbeidsgivere har forskjellige mål og er i hovedsak i motsetning til hverandre. Hver side ikke stoler på andre, og følgelig kan ikke kommunisere vel som et eksempel. Dette fører til uunngåelige konflikten. Dette og tilhørende teorier som den marxistiske teorien om industrielle konflikter, tyder på at klasseskiller er i roten av denne type konflikter.

Levels-of-konflikt Teori: Distributive

En teori sier at det er tre nivåer av industriell konflikt: distribusjon, strukturelle og menneske-relasjoner nivå. Distribusjon nivået av industriell konflikt oppstår på grunn av bekymring om gevinsten av arbeidet. Arbeidere kan ikke føle godt kompensert eller kanskje sint om ledelse blir overkompensert. Dette scenariet resulterer ofte i en streik og andre masse uttrykk for misnøye.

Levels-of-Conflict Theory: Strukturelle

Den strukturelle nivået av industriell konflikt involverer organisasjoner som er dårlig utformet eller ikke har tilpasset seg endrede bransje metoder. Defekt eller villedende kommunikasjon forverrer ofte problemet. Arbeidere kan utfordre autoritet eller spørsmål territorielle ansvar i organisasjonen. Konflikten kan uttrykkes uformelt i disse tilfellene, og ergerlig ansatte kan bli distrahert eller forsømmer sitt arbeid i stedet for å forlate den.

Nivåer-av-konflikt Teori: Human Relations

Konflikt på menneskelige relasjoner nivået skyldes sosiale problemer blant arbeidstakere og arbeidsgivere. Disse problemene kan omfatte rasemessig eller religiøs identitet, for eksempel, og krysser skillet mellom ledelse og arbeidere. Belastningen forårsaket på arbeidsplassen kan stamme utenfor arbeidsgivers vegger, men påvirker produksjonen av organisasjonen likevel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/teorier-om-industrial-conflict/ "

相关文章!
 • Hva er de ulike teorier om Industrial Relations? Hva er de ulike teorier om Industrial Relations?
  - 阅 0

  Industrielle relasjoner beskriver den komplekse, stadig skiftende forholdet mellom industri ledelse og de ansatte. Det finnes flere vanlige teorier om industrielle relasjoner, kaster hver ansattes fagforeninger og bedriftsledelse med ulike oppgaver o

 • Typer av Industrial Conflict Typer av Industrial Conflict
  - 阅 0

  Industriell konflikt oppstår når ansatte uttrykke sin misnøye med ledelsen over den nåværende tilstand av ledelsen-arbeidstaker forhold. Årsakene til en slik misnøye er vanligvis saker knyttet til fast lønnsutbetaling, lønnsvekst eller godtgjørelse i

 • Virkningene av arbeidskonflikter på ansattes ytelse Virkningene av arbeidskonflikter på ansattes ytelse
  - 阅 0

  Ansattes ytelse er avhengig av faktorer som for eksempel endringer i arbeidsflyt, arbeidsmengde eller tilsyn. Mens arbeidsprestasjoner kan være en refleksjon av den ansattes evne til å få jobben gjort, er det også en refleksjon av hvor godt arbeidsgi