Amopage

Telefon Intervjuer Job Description

- Views 0
Advertisement

Telefon Intervjuer Job Description


I en alder av nummervisning, mange mennesker antar at et telefonnummer de ikke anerkjenner tilhører en telefonselger ringer for å selge dem et produkt eller en tjeneste. Men ikke alle telefon representanter ønsker å kjøpe noe. Telefon intervjuere kaller husholdninger å drive forskning eller følge opp et program, danne eller kartlegge husholdnings sendt. Om 233 000 mennesker holdt intervjue arbeidsplasser i 2008, ifølge Bureau of Labor Statistics.

plikter

Telefon intervjuere som fokuserer på forskning ringe folk og be dem spørsmål etter et manus gitt av arbeidsgiver. Intervjuere logge respondentenes svar inn i et datasystem. Hvis en potensiell intervjuobjekt er villige til å delta, intervjuere prøve å overtale dem til å fullføre undersøkelsen. Intervjuene foregår ofte på kveldstid og i helgene.

I tillegg kan en intervju tildeles for å følge opp med søkere som har søkt om forsikringer. De kan ringe søkere å få mer detaljert informasjon om deres helse historie.

Noen arbeidsgivere sette kvoter for antall intervjuer en person eller lag må fullføre.

Arbeidsgivere ønsker ofte intervjuere som kan jobbe minst 15 timer i uken. Noen selskaper tillater intervjuere til å jobbe hjemmefra.

ferdigheter

Fordi de avtale med folk som kan forveksles eller lite samarbeidsvillig, intervjuere trenger sterke mellommenneskelige og kommunikasjonsevner. De trenger også grunnleggende dataferdigheter og evne til å nøyaktig registrere den informasjonen de mottar. Noen selskaper be om at deres intervjuere kunne skrive minst 30 ord per minutt.

Personlige egenskaper og evner

Evnen til å opprettholde konfidensialitet er viktig for intervjuere som arbeider med helserelaterte undersøkelser og former. En vennlig oppførsel og evne til å bygge tillit med en respondent er også viktige.

Utdanning og erfaring

Noen arbeidsgivere ser etter søkere som har en high school diplom eller GED, mens andre krever en knytte eller bachelorgrad. Medisinsk kompetanse er nødvendig for enkelte helserelaterte intervju jobber. Muligheten til å snakke flere språk er et pluss, og selskaper foretrekker de med tidligere kundesenteret, forskning eller kundeservice erfaring.

Lønn og Job Outlook

Intervjuere gjort en gjennomsnittlig lønn på $ 28 140 i mai 2008 sier Bureau of Labor Statistics. Byrået spår 16 prosent jobb vekst på dette området mellom 2008 og 2018, en pris som er høyere enn gjennomsnittet for andre yrker. Byrået spår gode jobbmuligheter, blant annet fordi dette er et felt med høy omløpshastighet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/telefon-intervjuer-job-description/ "

相关文章!
 • Hvordan gjennomføre en telefon intervju Hvordan gjennomføre en telefon intervju
  - 阅 2

  Telefonintervjuer er en måte for arbeidsgivere å spare tid mens screening jobbsøkere. De gir potensielle ansatte en mulighet til å gjøre et godt inntrykk og skille seg ut. Enten du er en arbeidsgiver eller en søker, er telefon intervju etikette ferdi

 • Vil du få alltid en telefon intervju når du søker om Arbeidsledigheten? Vil du få alltid en telefon intervju når du søker om Arbeidsledigheten?
  - 阅 0

  Folk som mister jobbene sine gjennom ingen skyld av sine egne kan kvalifisere til å få dagpenger ved US Department of Labor. For å gjøre dette, må du søke på ditt lokale arbeidsledighet forsikring kontoret - eller via sin hjemmeside - og følg reglene

 • Telefon intervju tips for sykepleie
  - 阅 3

  Med selskapets budsjetter krymper og jobbsøknader på vei oppover, er mange selskaper gjennomfører telefonintervjuer i stedet for ansikt-til-ansikt-møter. Telefonintervjuer kan være svært nyttig for rekrutterere, sykehus administratorer og andre i hel