Amopage

Teknologi som kan sende data over korte avstander via radiobølger

- Views 2
Advertisement

Teknologi som kan sende data over korte avstander via radiobølger


Mange av de teknologiene vi er avhengige av i dag - fra springen til betaling telefoner og kredittkort til våre håndfrie hodetelefoner - bruke noen form for kort rekkevidde radiokommunikasjon. Noen ganger mengden av data som overføres er meget liten, som med RFID og NFC-teknologi. Men andre kort rekkevidde teknologiene har evnen til å overføre et nærmest ubegrenset mengde data, slik at vi kan "klippe snoren."

NFC

En av de korteste utvalg radioteknologier er Near Field Communication. NFC-kompatible enheter må være innenfor en centimeter fra hverandre for å kommunisere, som hindrer uautorisert overføring eller mottak av data. NFC chips finnes i mobiltelefoner, annonser og kontaktløse betalingskort. Den type informasjon overføres avhenger av bruk: betalingskort overføring informasjon, mens en annonse kan laste ned kontaktinformasjon eller retninger til enheten.

RFID

Radio-Frequency Identification kan betraktes NFC sin større bror. RFID-brikker har en lengre rekkevidde, avhengig av design av sendelappen og mottakerenheten. Mengden av data som overføres er liten, bare ca 2 KB. RFID kan brukes for en rekke anvendelser, og mange av disse har å gjøre med sporing av objekter. For eksempel er RFID-brikker nå innføres under huden av dyr for å hjelpe til med identifisering og sporing av tapte dyr.

blåtann

Bluetooth er en kort rekkevidde radioteknologi som du sikkert allerede er kjent med og bruke på en jevnlig basis. Denne radioteknologi brukes ofte med mobiltelefoner for å tillate brukeren å koble til en øreplugg for håndfri betjening, men noen telefoner bruker også Bluetooth til å støtte lyd og video streaming og filoverføringer. Ifølge Apple, som bruker Bluetooth i mange av sine trådløst tilbehør, kan Bluetooth-enheter koble fra så langt borte som 10 meter eller ca 30 fot.

Wi-Fi

Wi-Fi opererer på de samme frekvensene som Bluetooth, men dens høyere makt tillater forbindelser over større avstander. Wi-Fi mest vanlige bruken er for hjemmenettverk, noe som gjør unna med behovet for å kjøre Ethernet-kabler fra ruteren til alle datamaskiner. Wi-Fi-eksperter sier den typiske rekkevidden til et trådløst signal er ca 150 til 300 fot, men hindringer som vegger og andre faste gjenstander føre til betydelig redusert rekkevidde.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/teknologi-som-kan-sende-data-over-korte-avstander-via-radiobolger/ "

相关文章!
 • Etikette på Sende en sympati kort måneder etter døden Etikette på Sende en sympati kort måneder etter døden
  - 阅 0

  Når en kjær går bort, venner og familie samles i sympati. Sende en sympati kortet bringer deg i kontakt med en annen persons lidelse. Mens offisielle etikette tilsier sende en sympati kortet så snart som mulig, kan du aldri sende et kort for sent. Fu

 • Hva er grensen på hvor langt en trådløs ruter kan sende et signal?
  - 阅 0

  "Wireless-N" trådløse rutere - det vil si trådløse rutere som er i overensstemmelse med den siste revisjonen av Institute of Electrical and Electronic Engineers 802.11-standarden, identifisert som 802.11n - kan overføre signaler over en avstand

 • Hvordan sende en lade kort til en Airtel Mobile for Free
  - 阅 0

  Airtel tilbyr både kontantkort og portofritt cellular planer til sine brukere. Mens etterskudd plan krever at du betaler telefonregningen ved månedens slutt, kan forhåndsbetalt telefoner lades når som helst. Faktisk, når du går tom for kreditt på Air