Amopage

Tegn på ekstrem angst

- Views 0
Advertisement

Angst --- det høres så godartet. Alle får nervøs fra tid til annen. Faktisk er angst en normal del av livet. Men det er også en mindre kjent, mørkere side til angst. De lidelser forårsaket av angst påvirke over 40 millioner mennesker hvert år, sier Mental Health America. Denne ødeleggende psykologisk problem er en av de vanligste psykiske lidelser i USA.

Angstlidelser

Psykisk helsemyndigheter, blant annet National Institute of Mental Health, identifisere fem av de vanligste angstlidelser som kan la personer med symptomer så variert som hjertebank, magesmerter og intens opptatthet av død og døende. Noen av de vanligste lidelser omfatter:
Panikklidelse
Tvangstanker
sosial fobi
Posttraumatisk stresslidelse
Generell angstlidelse

Føler Nervous

Hvis du ofte føler deg nervøs går inn i vanlige situasjoner eller plutselig føler engstelig, svimmel eller ut av pusten, er det mulig du kan være å ha panikkanfall. Tegnene på en panikklidelse manifest som en uventet følelse av redsel for ingen gyldig grunn. En person vil oppleve flere ubehagelige symptomer som rask puls, irritabilitet, og til og med en frykt for å dø.

ritualer

Hvis du har en umettelig behov for å gjøre repeterende atferd som å vaske hendene flere dusin ganger om dagen, slå av og på apparater, lys eller kraner, selv hamstring en rekke gjenstander, kan du bli lider av tvangslidelser (OCD). Disse merkelige symptomene er utløst av en persons behov for å kontrollere deres angst. Lider av OCD er kjent for å isolere seg, må monterings, umulige krav til menneskene rundt dem og med føre til selvskading når involvert i en rituell atferd.

Cutting Off Kontakt

Sosial fobi, også kalt sosial angstlidelse, en person vil ha irrasjonell frykt som kan være begrenset til en type situasjon som offentlige taler eller spise foran andre, til et så bredt spekter av frykt for at personen føler seg tvunget til blokade seg selv i hjemmet, og mest ekstremt, til ett rom.

mareritt

Det er ikke uvanlig å ha en skremmende drøm fra tid til annen, men hvis du har skremmende drømmer eller dagtid flashbacks, kan du være viser tegn på posttraumatisk stresslidelse. PTSD er blitt mer kjent de siste årene på grunn av økende antall soldater tilbake fra krigen med denne diagnosen. Symptomene oppstår etter en person opplever et liv-altering, traumatisk hendelse. Alt fra overgrep i barndommen, naturkatastrofer til et seksuelt angrep kan utløse denne sykdommen. Symptomer inkluderer mareritt, flashbacks og intens sinne.

Tretthet og hodepine

En rekke symptomer som trøtthet, muskelspenninger, hodepine og kvalme kan høres ut som en rekke sykdommer. Noen mennesker kan bli overrasket over å høre at disse er også symptomer på en angstlidelse. Lider kan motstå relasjoner, mister jobbene, eller mishandle venner og familie på grunn av deres manglende evne til å kontrollere følelser og følge atferd. Denne lidelsen er diagnostisert etter at en person viser symptomer i ca seks måneder på rad.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tegn-pa-ekstrem-angst/ "

相关文章!
 • Tegn på hormon Angst Tegn på hormon Angst
  - 阅 0

  Tegn på hormon angst er svært lik noen annen form for angst, men det er mye mer vanlig hos kvinner. Gjenkjenne tegn på hormon angst, blant annet økt hjertefrekvens, økt svette og muskelsmerter, med informasjon fra en lisensiert mental helse rådgivere

 • Kan Angst Årsak ekstrem trøtthet?
  - 阅 0

  Angst kan være en ødeleggende tilstand. Ifølge National Institute of Mental Health, er 6,8 millioner voksne rammet av angst. Av dem som er rammet, dobbelt så mange kvinner. Personer med angst lider av panikk og bekymring ofte relatert til høy-stress

 • Tegn og symptomer på ekstrem utmattelse Tegn og symptomer på ekstrem utmattelse
  - 阅 0

  Ekstrem utmattelse er tilstanden til følelsen veldig trøtt, til et punkt der du kanskje ikke ønsker å flytte eller selv være i stand til å bevege seg. Utmattelse kan være forårsaket av mange ulike faktorer, som for eksempel langvarig eksponering for