Amopage

Tegn og symptomer på angst

- Views 0
Advertisement

En angstlidelse diagnose betyr at en pasient opplever normale engstelige følelser på en forstørret nivå. I stedet for å være i stand til å bare komme over en engstelig øyeblikk, en pasient kan la symptomene fortsette til det punktet av å avbryte normalt liv. Det finnes flere typer angstlidelser som kommer til uttrykk i ulike symptomene som oppstår fra bestemte situasjoner eller tidligere erfaringer.

Generalisert angstlidelse

De generelle symptomer på en diagnostisert angstlidelse er det som skiller den fra normal angst. Samlet er disse symptomene er alvorlige nok til å forstyrre dagliglivet. Fysiske symptomer inkluderer nervøsitet, muskelspenninger rundt, lett tretthet og søvnløshet. Psykologiske symptomer er irrasjonell frykt, følelser av frykt, manglende evne til å slappe av og en manglende evne til å kontrollere engstelige tanker. Noen potensielt angstfremkallende situasjoner som kan føre til disse symptomene er vanligvis et liv endring, for eksempel jobb tap eller enda en sjanse til en jobb forfremmelse. Pasienter kan virke mer irritabel og nervøs enn vanlig og stadig snakke om den forestående begivenheten. Like intens som disse følelsene kan være, det er mange som deler dem. The National Institute of Mental Health rapporterer at nesten 40 millioner voksne er diagnostisert med en angstlidelse til enhver tid.

Panikklidelse

Panikklidelse er en type angst lidelse der pasienten kan lett bukke under for et panikkanfall. Panikkanfall kan innebære en plutselig rush av frykt og følelser av forestående undergang der pasienten kan tror han er i ferd med å dø. Rask hjerterytme og manglende evne til å kontrollere pust kan også forekomme. Det er vanskelig å forutsi når disse angrepene vil skje hos noen pasienter, men med andre pasienter triggere er godt kjent. For eksempel, hvis noen led en forferdelig ulykke på motorveien, kan hun være utsatt for panikkanfall når nær den samme motorveien.

Posttraumatisk stresslidelse

Hvis noen har sett eller opplevd en alvorlig traumatisk hendelse der han følte seg helt hjelpeløs, han kunne være utsatt for posttraumatisk stresslidelse, eller PTSD. PTSD kan påvirke mennesker som har lidd av seksuell eller barnemishandling; men det slår ofte veteraner som er vitne til slike traumer som å miste sine venner på slagmarken eller sivile dødsfall. PTSD kanskje ikke engang har satt i etter noen måneder eller år etter retur fra krigen, men symptomene kan sakte begynne når personen begynner å gjenoppleve hendelsene i hennes sinn. Disse symptomene og problemene omfatter alvorlig tilbaketrekning, rusmisbruk, en aversjon mot visse situasjoner som å gå til sykehus og natteskrekk.

Tvangstanker

Tvangslidelse (OCD) er en form for angst som innebærer en livsendrende besettelse over et visst mønster, tenkte eller objekt (er). Disse tvangstanker eller tvangshandlinger må være oppfylt på en måte; ellers kan pasienten begynne å oppleve symptomer assosiert med generalisert angstlidelse. Noen av disse tvangstankene kan tvinge personen til å gamble eller telle hvert skritt mens du går. I andre tilfeller kan tvang være en aktivitet som ønsker å vaske hendene et visst antall ganger før du forlater badet eller sjekke alle vinduer og dør i et hus fire ganger før avreise.

Sosial fobi

En ekstrem aversjon mot sosiale sammenhenger eller spesifikke sosiale situasjoner kan være roten av sosial angstlidelse, eller SAD. Dette er også referert til som sosial fobi, ettersom frykten kan også gjelde for alle sosiale sammenhenger. Noen pasienter er redde for mot sosial dom eller offentlig forlegenhet. For diagnostiserte pasienter som er satt inn i disse situasjonene, kan de bli svært innesluttet og nervøs. Det er ikke uvanlig at fysiske symptomer som sterk svetting eller problemer med å puste også skje.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/tegn-og-symptomer-pa-angst/ "

相关文章!
 • Tegn og symptomer på angst i Sports Tegn og symptomer på angst i Sports
  - 阅 0

  Sports prestasjonsangst er en tilstand der en utøver erfaringer panikk når det er på tide å opptre offentlig. Det er en form for sosial angstlidelse som kan påvirke måten en utøver reagerer på stress av konkurranse og da følgelig utfører under hans e

 • Tegn og symptomer på angst i Dogs Tegn og symptomer på angst i Dogs
  - 阅 0

  Hunder kan få engstelig om en rekke ting, fra torden til dyrlege besøk. Dessverre er symptomene på angst i våre canine følges ofte forvekslet for en mangel på riktig oppførsel fordi en engstelig hund kan være en destruktiv eller støyende hund. Når du

 • Tegn og symptomer på angst hos små barn Tegn og symptomer på angst hos små barn
  - 阅 0

  Ifølge Department of Health and Human Services, så mange som én av 10 barn og unge sliter med angst. Så mange som to tredjedeler av de yngre enn 18 år ikke får den hjelpen de trenger for sin angst. For å endre denne statistikken er det viktig å forst