Amopage

Symptomer på en Trakk muskel

- Views 0
Advertisement

Symptomer på en Trakk muskel


En trakk muskel skjer når muskelfibre, og vevet rundt den muskel som forbinder til fibrene, er overstretched. Dette skader muskelcellene. Trakk muskler skje hvis muskelen ikke var riktig strukket før øvelsen, eller hvis en bestemt muskel er over anstrengt. Disse er symptomene på et trukket muskel.

plutselig Pain

Med en gang, eller innen et par minutter, du vil føle en skarp smerte i det berørte området. Denne smerten kan føles som en dyp brodd.

jabbing Pain

Hvis trykket er brukt til det berørte området, kan du oppleve jabbing smerter. Jabbing smerter vil føles som en dyp smerte som er slått av og på flere ganger.

begrenset bevegelse

Muskelen kan ha begrenset bevegelse. Jo mer du prøver å flytte muskel, jo mer smerte det medfører for deg, noe som vil gjøre at du har begrenset mobilitet.

Hard følelse

Muskel kan føle vanskelig. Når du prøver å flytte muskel, kan du føle det stivne på innsiden av kroppen din. Når du bruker press med hånden vil du også føle hardheten på utsiden av kroppen din.

lokal hevelse

Avhengig av alvorlighetsgraden av den inntrukne muskler, kan det oppstå lokal hevelse. Det er når det berørte området blir hoven.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/symptomer-pa-en-trakk-muskel/ "

相关文章!
 • Symptomer på en Trakk muskel rundt hjertet
  - 阅 0

  Brystet har flere muskler som går på tvers av det. De kjører opp, ned og rundt mot skulderblad. Brystmusklene løpe foran hjertet, og noen av disse musklene er utsatt for å bli skadet. Hvor alvorlig skaden er kan avhenge av hvordan skaden skjedde. De

 • Tegn og symptomer på en Trakk muskel i armen Tegn og symptomer på en Trakk muskel i armen
  - 阅 2

  Alle som er involvert i anstrengende arbeid eller trening kan fortelle en historie om en trakk muskel i armen. Vanligvis vil den starte som en skarp krampe, men det kan også utvikle seg sakte, helt til du våkner neste morgen ute av stand til å bevege

 • Tegn og symptomer på en Trakk muskel i brystet
  - 阅 0

  En trakk bryst muskelen er vanligvis resultatet av en grundig trening eller upassende løfteteknikker. Smerten kan være svært mild til ekstreme. Denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre om du har en trakk bryst muskel ved å gå gjennom de vanligste sy