Amopage

Symptomer på Elbow Tendinitt

- Views 2
Advertisement

Elbow tendinitis er betennelse i senen som forbinder muskelen av underarmen til beinet ved albuen. De fleste mennesker likestille dette med idrett, og det har blitt synonymt med begrepet "tennisalbue", men snekkere, bank fortellerne og gartnere kan også utvikle albue senebetennelse. Det kan være plassert enten på den øvre ytre del av albuen eller den nedre del av den indre albue.

symptomer

Senebetennelse i albuen kan være svært smertefullt og påvirke din daglige rutine, fra å pusse tennene for å gre håret. Albuen kan hovne opp, kan området være varm å ta på. Du kan føle stivhet når du bøyer albuen, smerte når du prøver å gripe og løfte tunge gjenstander, og sårhet når du gjør daglige aktiviteter.

Fører til

Overforbruk av senen under daglige aktiviteter er den viktigste årsaken til senebetennelse. Når armen absorberer repetitive risting støt eller etterspørselen plasseres på det er mer enn den kan håndtere, kan albue senebetennelse utvikle. Dårlig teknikk i å spille tennis eller golf og overdreven trening kan også føre til senebetennelse.

Behandling

Hvile, is, over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner og en albue brace, kan lette symptomer på albue senebetennelse. I noen tilfeller kan en injeksjon av kortison være nødvendig for å lindre smerten. Effektene av kortison vil vare i flere uker, slik at den senebetennelse å helbrede. I ekstreme tilfeller kan kirurgi være nødvendig å reparere rifter i senen.

Forebygging / løsning

Etter ømhet, sårhet og smerter avtar, lys arm øvelser og stretching kan bidra til å styrke arm. Iført en albue spenne eller band gir støtte. Healing tendinitis er en langsom prosess som kan ta flere uker. Med riktig stell og vedlikehold, du etterhvert skal kunne gå tilbake til din daglige rutine uten smerter.

betraktninger

Mange enheter, gimmicker og treningsprogrammer er utviklet for å bidra til å lindre albue senebetennelse. Ta kontakt med en idrettsmedisinsk lege eller en ortopedisk kirurg hvis du har noen bekymringer eller smerten ikke går bort.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/symptomer-pa-elbow-tendinitt/ "

相关文章!
 • Massasjeterapi & Tendinitt Massasjeterapi & Tendinitt
  - 阅 0

  Ved hjelp av massasje terapi for å hjelpe med senebetennelse er en fin måte å lindre smerte. Oppdag massasje teknikker for å behandle senebetennelse og mer med hjelp fra en massasje terapeut i denne gratis video-serien på massasjeterapi og senebetenn

 • akupunktur behandlinger akupunktur behandlinger
  - 阅 0

  Akupunktur er en form for alternativ medisin, og den kan brukes til å behandle en rekke helsemessige bekymringer. Finn ut hvordan du får sunt med tips fra denne gratis video serie om akupunktur og tradisjonell kinesisk medisin. Oppføring 1-24 av 24 v

 • Hvordan forbedre Tendinitt i The Elbow Hvordan forbedre Tendinitt i The Elbow
  - 阅 0

  Det finnes to hovedtyper av albue senebetennelse: lateral epikondylitt (tennisalbue) og medial Epikondylitt (golfalbue). Tennis albue oppstår på radial eller tommelen side av albuen som musklene i underarmen og arm gni mot lateral epicondyle bein (fr