Amopage

Symptomene på en lav kompresjon Scooter

- Views 2
Advertisement

Symptomene på en lav kompresjon Scooter


Mange problemer kan føre til lav kompresjon i din scooter motor. Noen av dem er internt - som dårlige ringer - og kan bare bli funnet ved å demontere motoren. Andre er synlig fra utsiden av motoren - som en løs tennplugg - og kan bli funnet ved ganske enkelt å gi den en god fysisk inspeksjon. Men alle disse problemene la noen avslørende tegn på at noe er galt, og at lav kompresjon kan være årsaken.

Motor vil ikke starte

Noen ganger kompresjon faller så lavt at motoren rett og slett ikke vil starte. Dette symptomet betyr ikke automatisk at lav komprimering er den skyldige. Problemet kan være noe så enkelt som en tom gasstank eller en tennplugg ledning som er blitt frakoblet. Når møtt med noen symptom, er det best å eliminere alle de enklest mulige årsaker før antar det verste. Det betyr også om motoren gjør en innsats for å starte; åpenbart, har en helt død motor en potensielt verre problem - som ble beslaglagt deler inne i motoren - enn en som prøver å sveive. Hvis en komprimering problem er å holde scooter fra start, kan det være en svært kostbar reparasjon.

Motor går ujevnt

Det er også mulig at motoren starter, men du må sveive motoren flere ganger, og du kan ikke forutsi når det vil endelig begynne, hvis i det hele tatt. Når motoren starter, kjører den ujevnt. You "gi den gass", men det gjør ikke rev jevnt. Mens lav kompresjon kan ofte være et kostbart problem, er det faktum at motoren går er oppmuntrende. Komprimering er best testet mens motoren er varm og kjører, så en mulig kompresjon problem er sannsynlig å være mindre alvorlig - fortsatt dyrt kanskje, men kanskje mindre enn en komplett motor gjenoppbygge. Problemet er mer sannsynlig å være noe enkelt som en pakning som har gått dårlig når motoren kan kjøres.

Motor har ingen makt

Din scooter kan starte og selv tomgang rimelig bra, men når du begynner å akselerere, alle spill av. Noen ganger akselererer det sakte, sliter med å få opp til hastighet; andre ganger kan det begynne godt nok, men raskt miste makt og treg til en gjennomgang. Hill-klatring kan bli umulig; kan du selv må hjelpe din scooter på mild stigninger. Selv om dette er en hyppig symptom på kompresjonsproblemer, kan det også være et symptom på clutch eller kjedeproblemer. Igjen, er det best å sjekke disse enklere (og potensielt rimeligere) problemer før forutsatt at du har lav kompresjon.

Burning Oil

En av de vanligste tradisjonelle symptomer på lav kompresjon er lukten - og muligens røyk - av brennende olje kommer ut av eksos. Hvis dette symptomet viser seg i forbindelse med en av de andre symptomer, er en komprimerings sjekk definitivt i orden.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/symptomene-pa-en-lav-kompresjon-scooter/ "

相关文章!
 • Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint? Kan en V-8 motor med lav kompresjon i en sylinder fungere fint?
  - 阅 2

  Hvordan et tap i kompresjon påvirker en bestemt motor, avhenger av en rekke faktorer. Motorvolum, kompresjonsforhold, induksjonstype og drivstofftype alle kommer inn i bildet. Når du ser på din sylinder komprimering, alltid huske på at målingene er r

 • Hva er årsakene til lav kompresjon på Jet Ski? Hva er årsakene til lav kompresjon på Jet Ski?
  - 阅 2

  En jet ski benytter en forbrenningsmotor til å drive de interne jets. Mens motorer er svært spesialiserte, alle bensindrevne motorer dele noen fellestrekk. Teorien om operasjonen er den vanligste egenskap, tett fulgt av hva som kan gå galt. Hvis din

 • Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon Hvordan fikse en gressklipper med lav kompresjon
  - 阅 7

  Gassdrevne gressklippere er drevet av forbrenningsmotorer lignende på alle måter til de som makt motorkjøretøy. Uttrykket "komprimering" refererer til det trykk som bygger seg opp inne i stempelkammeret, som en blanding av brennstoff og luft er