Amopage

Symmetri av Human Face

- Views 2
Advertisement

Facial symmetri refererer til bilateral symmetri av ansiktet, i hvilken, i henhold til Merriam-Webster, er funksjoner anordnet på motstående sider på en slik måte at dersom oppdelt, ville hver side være en identisk halvdel.

Tenk deg en stiplet linje i midten av et ansikt: jo mer symmetrisk et ansikt, vil mer som speilbilder på høyre og venstre side av ansiktet være.

Symmetri av Human Face

Survival of the fittest

Dyr foretrekker biologisk symmetri når søker en kompis, hevde DW Zaidel og JA Cohen, forskere fra Institutt for psykologi ved UCLA. Mens symmetri er forbundet med høy fysisk form og genetisk kvalitet, er asymmetri forbundet med mottakelighet for sykdom og parasitter.

Imidlertid mennesker er forskjellige. Menneskelige hjerne er asymmetrisk; babyer er tiltrukket av ansikter med små asymmetrier, og ansikts asymmetri og attraktivitet er ikke nødvendigvis gjensidig utelukkende.

Symmetri av Human Face

Skjønnhet

Symmetri er ikke den eneste faktoren i å bestemme skjønnhet, ifølge Psychology Today. Andre er average av funksjoner - de som er nærmere gjennomsnittet for befolkningen i stedet for ekstreme - og sekundære kjønnskarakteristika, som for eksempel fremtredende brows, kinnben og kjever, og tynnere kinn for menn; høy panne, store øyne, fyldige lepper og små haker for kvinner.

Ansikter kan også være for symmetrisk. Symmetriske ansikter skapt ved å reflektere halve ansiktet i et speil ble ansett som mindre attraktive fordi unormale funksjoner ble overdrevet, sier evolusjonsbiologi Research Group (EBRG) ved School of Animal Biology, Australia.

Symmetri av Human Face

Følelse

Asymmetri i ansikter har vært forbundet med følelser, sier Zaidel og Cohen. Den EBRG hevder når folk blir bedt om å skildre en følelse, er det mer sannsynlig å gjøre det på venstre side av ansiktet, og da bedt om å skjule en følelse, gjøre det til høyre.

Kanskje dette er grunnen til at babyer er mer tiltrukket av ansikter med litt asymmetri med, og hvorfor også perfekt symmetriske ansikter kan ikke bli sett på som attraktive som de kan komme ut som blottet for følelser.

Symmetri av Human Face

Menn og kvinner

Facial symmetri kan være mer attraktivt hos menn enn hos kvinner, ifølge Behavioral Biology Group, School of Biological Sciences, UK Fordi attraktive menn kan allerede ha forbedret sekundære kjønnskarakteristika - uttalt panne, kinnben og kjeven - noen asymmetri kan være mer uttales.

I tillegg kan kvinner være mer følsomme for symmetri når du velger en kompis: en mann med ansikts symmetri betyr babyer med ansikts symmetri, som igjen betyr sunnere babyer.

Symmetri av Human Face

nevrologiske lidelser

Unormalt i ansiktstrekk, sier Zaidel og Cohen, har vært assosiert med nevrologiske lidelser som Down og Williams syndromer. Mer subtile forandringer har blitt sett i schizofrene.

En studie fra 2009 psykologer ved University of Edinburgh antydet at menn med mer symmetriske ansikter hadde mindre sannsynlighet for å miste sine kognitive evner senere i livet.

Symmetri av Human Face

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/symmetri-av-human-face/ "

相关文章!
 • Human Rights Job Description Human Rights Job Description
  - 阅 0

  Feltet av menneskerettigheter inneholder et overflødighetshorn av jobbmuligheter. Menneskerettigheter dukket opp som en karrierevei etter FN komponerte Menneskerettighetserklæringen etter andre verdenskrig. Disse rettighetene omfatter hovedsakelig de

 • Human Resources: Hvordan utvikle en opplærings Intervention Program Human Resources: Hvordan utvikle en opplærings Intervention Program
  - 阅 0

  Trening er en viktig funksjon i vellykket human resource management. Passiv forvaltning er en av de topp 5 grunner til at strategisk planlegging initiativer mislykkes. Å implementere et effektivt treningsprogram, må medlemmer av ledelsen også utvikle

 • Rollen til multinasjonale selskaper i Human Rights Rollen til multinasjonale selskaper i Human Rights
  - 阅 1

  Verden blir mindre. Ny kommunikasjonsteknologi og transportforbindelser har slått oss alle til globale borgere som lett kan krysse verdens grenser sammen med de varene vi kjøper og selger. Mens verden krymper, er noen selskaper blir større. Multinasj