Amopage

Sykdommer i Purple Leaf Sand Cherry Bush

- Views 0
Advertisement

Lilla blad sand kirsebær busker er en populær busk plantet som hekker, barrierer, grenser eller center for hager. Med små hvite blomster om våren og lyse rød-lilla blader gjennom hele vekstsesongen, disse buskene lage en fargerik tillegg til enhver hage.

Økende Purple Leaf Sand Cherry Busker

Disse plantene trenger full eller delvis sol for å vokse til sitt fulle fordel, og bør ha godt fuktet jord til å vokse. De har imidlertid vist seg å være svært tilpasningsdyktig til strengere forhold, særlig i bymiljø.

Sykdommer

Disse buskene er spesielt utsatt for visse sykdommer, selv om de fleste av dem er forebygges eller kan behandles med forsiktighet. Buskene er en del av rosefamilien, slik at de er utsatt for å få stammen kreft, som vanligvis er uhelbredelig, og vil kreve nyplanting. Pulveraktig mugg er en annen lidelse vanlig å lilla blad sand kirsebær busker. Dette kan unngås ved vanning anlegget bare under blader og sikre at plantene får tilstrekkelig sollys. Sopp flekker på bladene kan også vises; de nøds bladene bør fjernes.

skadedyr

Skadedyr er et stort problem for denne busken. De tiltrekker japansk biller, spesielt om sommeren, og er ganske utsatt for trunk boremaskiner som de gamle. Larver og andre skadedyr vil ofte spise bladene av planten. Forsiktig bruk av plantevernmidler kan bidra til å eliminere skadedyr.

Tidsramme

De fleste helseproblemer med disse buskene vil skje i tidlig til middels sommer. Grundige forberedelser og vanning på våren og i begynnelsen av sommeren vil bidra til å forebygge problemer senere.

Lilla blad sand kirsebær busker tendens til å være kortvarig, synkende etter ca 10 til 15 år.

betraktninger

Buskene er vakre tillegg til enhver hage og kan gjøre en effektiv sikring eller grensen langs en gangvei eller eiendom linje. Deres tilpasningsevne gjør dem ideelle i urbane omgivelser, selv om de krever litt omsorg, herunder skadedyr og sykdom ledelse og årlig beskjæring.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sykdommer-i-purple-leaf-sand-cherry-bush/ "

相关文章!
 • Hvordan å beskjære en Purple-Leaf Sand Cherry Hvordan å beskjære en Purple-Leaf Sand Cherry
  - 阅 1

  Den lilla-blad sand kirsebær er en løvfellende busk som blomstrer med herlige små rosa blomster hver vår. Selv etter at blomstene går av, er det busk et attraktivt eksemplar plante med dyp lilla-rød blader som pent Punktum rikelig med grønne blader a

 • Hvordan Grow Purple-Leaf Sand Cherry Hvordan Grow Purple-Leaf Sand Cherry
  - 阅 0

  Verdsatt for sin velduftende blomstringen og slående lilla løvverk, det lilla-blad sand kirsebær (Prunus x cistena) er et vanlig syn i landskaps i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 2 til 8. Det er ryddig, 6- til 10-fot-høy vekst va

 • Sykdommer & Bugs av Blomstrende Purple Sand Cherry Trees Sykdommer & Bugs av Blomstrende Purple Sand Cherry Trees
  - 阅 0

  Blomstrende lilla sand kirsebærtrær (Prunus x cistena) er løvfellende busker eller små trær som tilhører rosefamilien (Rosaceae). Vinter hardfør i USDA sone 2 til 8, har denne kirsebærtre lav energi og er svært utsatt for plantesykdommer og feil angr