Amopage

Sying i din egen Weave

- Views 0
Advertisement

Sying i din egen Weave


Å få en profesjonell hår veve kan være dyrt. Med praksis, kan du lære å sy i ditt eget hår veve fra komfort til ditt eget hjem og har stil, volum og lengde du ønsker uten bekostning. Enten du har tykke, tynne eller fint hår, kan du finne en veve som passer din hårtype.

Utseende

Håret veve skal se naturlig og flytende. Hvis det ser ut som en veve med feilaktige fargen, er også rett, eller altfor skinnende, folk kan kommentere din veve - ikke din nydelig hår. Kjøp tråder og et hår veve som passer din nåværende hårfarge og tekstur. Øvelse gjør mester. Øv glatte rette fletter på en parykk eller på en venn til du kan flette uten klumper eller ujevnheter. Da er du klar til å sy i ditt eget vev.

Teknikk

Når du syr i din egen veve, må du har ferdigheter til å flette din naturlige håret i cornrows 4 til 5 inches lang, med start fra forsiden av hodet og arbeids mot baksiden. Med tung veving tråden passer din naturlige hår, sy veving håret i den siste delen av flettene i en sirkulær bevegelse med en buet nål som ligner på en heklenål. Ved overlappende den første delen av veven med den siste delen av cornrow, blander du veve inn ditt naturlige hår.

Vedlikehold

Når du har sydd i ditt eget vev, er det viktig å opprettholde en sunn hodebunn. Den tyngde av veven kan være grovt på hårsekkene og hodebunnen - i den grad forårsaker tidlig skallet. For å opprettholde en sunn hodebunn, fukte hodebunnen ved å bruke olje til tørre områder. Unngå å vaske og condition din veve mer enn en gang i uken. Når du shampoo håret, bør produktet inkluderer en fuktighetskrem og detangler for å hjelpe deg å unngå å dra i håret mens gre. Etter tre til fire måneder, fjerne veve og la hodebunnen puste.

Tips

Hvis du har flettet ditt naturlige hår på riktig måte, vil du ikke trenger å legge lim når du syr i ditt eget vev. Lim kan føle unaturlig og blokkere hårsekkene. Flettene skal være tettsittende men ikke for stramt eller hodebunn skader kan føre til. Hodebunnen kan godt bære 6 til 8 unser hår. For en feilfri finish, bør utvidelsen håret rundt den delen og hårfestet matche din egen helt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sying-i-din-egen-weave/ "

相关文章!
 • Hvordan lage din egen Weaving Loops Hvordan lage din egen Weaving Loops
  - 阅 0

  Når du kjører ut av potholder loopers som kommer med en gryteklut vevstol kit, ikke løpe ut og kjøpe litt mer. Først søker huset for gamle t-skjorter og lage dine egne gryteklut loopers. Lage dine egne veving sløyfer er en fin måte å unngå å bruke pe

 • Making & Sying din egen stoffveske Making & Sying din egen stoffveske
  - 阅 0

  Lær om sy og lage dine egne handlenett med ekspertråd om søm, tråder, nåler og teknikker i denne gratis how-to video serie om å lage din egen tote bag. oppsummering Series Søm er et gammelt håndverk som fortsatt har bemerkelsesverdig relevans i dagen

 • Hvordan bygge din egen Rug Weaving Loom Hvordan bygge din egen Rug Weaving Loom
  - 阅 1

  Vevde tepper kan gi skjønnhet og individuelle stil til ditt hjem, men å kjøpe dem på håndverket show eller hjem innredning butikker kan bli dyrt. Hvis du alltid har ønsket å prøve veving som kunstform, bygge din egen rug veving vevstol og du kan ha d