Amopage

Svovel & Petroleum for skabb

- Views 1
Advertisement

Svovel & Petroleum for skabb


En blanding av svovel og vaselin er en over-the-counter medisiner som brukes til å behandle huden tilstand som kalles skabb. Den kan kjøpes på mange farmasøyter og er et alternativ til foreskrevne medisiner.

skabb

Skabb er en hudsykdom som har rammet folk for nær 2500 år. Det er forårsaket av en tic kalles en skabb midd, som Burrows inn i huden. Kvinne midd legger egg i disse hulene; eggene klekkes til larver i tre til fire dager, som deretter hule nærmere overflaten. Skabb er en serie med kløe lesjoner på huden som er forårsaket av disse midd, samt av en allergisk reaksjon på aktivitetene og sekreter av midd.

svovel

Svovel har lenge vært en behandling av skabb i mange deler av verden. Det kan vanligvis finnes i salveform. Fem prosent og 10 prosent svovel salver er de vanligste formene. Disse salver er laget ved å blande svovel og vaselin. Denne blanding er også noen ganger brukt til å behandle lus.

Grunner for bruk

Svovel og petroleums salver blir ofte brukt på barn under to måneder gamle, ammende mødre og gravide kvinner. Salven blir ofte brukt der det er utilrådelig å bruke andre medisiner. Svovel og petroleum er også en av de mer effektive over-the-counter skabb medisiner, og de ukomfortable med foreskrevne medisiner kan det være mer akseptabelt alternativ.

effektivitet

Mens svovel og petroleum er en trygg behandling av skabb, det har ikke blitt definitivt vist seg å være effektiv mot midd som fører til at huden tilstand. Salven letter kløe forårsaket av tilstanden og kan også lindre hudlesjoner, men det har ikke vist seg å drepe skabb midd. Når det er sagt, svovel og petroleum salve har vært kjent for å kurere tilstanden.

betraktninger

Reseptbelagte medisiner for skabb er svært lik svovel og petroleum salve og har generelt vist seg mer definitivt effektive. Uansett hvilken medisin du velger, er det viktig å sørge for at eventuelle familiemedlemmer eller folk at du er jevnlig i kontakt med også bruke den, selv om de ikke er for tiden stille symptomer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/svovel-petroleum-for-skabb/ "

相关文章!
 • Svovel Soap behandling for skabb
  - 阅 1

  Skabb er en sykdom forårsaket av små midd som ligner på lus som hule under huden, forårsaker en avslørende utslett og forferdelig kløe. Heldigvis ren svovel er giftig for disse midd, noe som gjør svovel såpe en billig og effektiv behandling. Historie

 • Slik Cure Mange i Dogs Slik Cure Mange i Dogs
  - 阅 0

  Mange hos hunder er herdet i et par forskjellige måter, avhengig av type, som Sarcoptic og Cheyletiella skabb behandles med kalk svovel mens Demodectic skabb er behandlet av reseptbelagte medisiner. Unn skabb på hundens hud med helseinformasjon fra e

 • Vil Svovel Cure skabb?
  - 阅 1

  The Mayo Clinic viser at første linje behandling for skabb infeksjoner hos mennesker omfatter bruk av reseptbelagte aktuelle medisiner permethrin eller crotamiton at drepe skabb midd og sine egg på huden omgående, vanligvis med ett program. Men ifølg