Amopage

Svette Fittings Vs. kompresjons~~POS=TRUNC Fittings

- Views 1
Advertisement

Svette Fittings Vs. kompresjons~~POS=TRUNC Fittings


Kobber har i stor grad erstattet galvanisert stål som materiale for husholdning vannledninger fordi det er mindre korrosivt og enklere å montere. Kobberrør er vanligvis loddet sammen, en prosess som kalles svetting, men de kan også kobles sammen med kompresjonskoplinger. Sistnevnte har fordeler i visse situasjoner og brukes utelukkende til gassrørledninger.

Identifikasjon

Svette beslag har en nonthreaded felles med en diameter som er litt større enn røret. De gli på røret, og deretter når det er varmt loddetinn påføres, siver loddemetallet inn i gapet og smelter passende til røret. Kompresjonskoplinger, på den annen side, har en gjenget ende med en mutter festet. Når man fjerner mutteren før installasjon, en ring inne i den monteres på enden av røret, og når mutteren trekkes til på røret, komprimerer ring rundt røret for å danne en tetning.

typer

Entreprenører bruke svette beslag til par rør, danner vinkler og kryss, endring rørdiameter og tilpasse røret til en gjenget tilkobling. Noen ventiler, særlig in-line vann avstengning, har også svette ledd. Kompresjonskoblinger fungerer også for disse formålene, men deres viktigste bruken er for tilkobling ventiler og fleksible vannforsyning linjer på slutten punktet i bruk. Dermed stål eller gummi vannforsyningslinjer, stopper litt vinkel og alle gassledningene har kompresjons ender.

fordeler

De viktigste fordelene med svette tilkoblinger inkluderer enkel installasjon for en erfaren rørlegger og varighet. Entreprenører vurdere den enkle installasjonen en viktig faktor for store jobber. Kompresjonskoblinger er et trygt alternativ for amatør-rørleggere med begrenset tillit til å gjøre svette tilkoblinger. Siden kompresjonskoplinger ikke krever varme, kan de brukes på trange. Arbeidere kan også demontere komprimering inventar, noe som er en fordel når hooking opp apparater og andre bevegelige inventar.

betraktninger

Kompresjonskoblinger vil lekke hvis røret innstikk er bøyd eller ikke helt rett. De vil også mislykkes hvis rørene er underlagt vibrasjoner eller bevegelser. Mens svette tilkoblinger vil vare så lenge rørene, det samme kan ikke sies for komprimering forbindelser fordi gjengene og ringen er gjenstand for korrosjon over tid.

Advarsel

Av åpenbare grunner, aldri bruke en svette passende å bli med kobber gassrør. Også, når du gjør en svette tilkobling på en vannlinjen, få det riktig første gang. Hvis du gjør en feil, er forbindelsen vanskelig å gjøre om. Det må være noe vann i ledningen når du lodde en svette montering, fordi vannet vil fordampe og hindre røret fra å bli varmt nok til å smelte loddetinn.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/svette-fittings-vs-kompresjons-pos-trunc-fittings/ "

相关文章!
 • Sanne Eksperimenter Vs. kvasi~~POS=TRUNC Eksperimenter Sanne Eksperimenter Vs. kvasi~~POS=TRUNC Eksperimenter
  - 阅 0

  Alle eksperimenter, enten utført i laboratoriet eller bort fra laboratoriet i felten, innebærer å manipulere en eller flere uavhengige variabler og observere virkningen på en avhengig variabel. Forskjellen mellom en sann eksperiment og en kvasi ekspe

 • Funksjonskrav Vs. virksomhets~~POS=TRUNC Funksjonskrav Vs. virksomhets~~POS=TRUNC
  - 阅 0

  Selv om funksjonelle krav og forretningsmessige krav begge er dokumenter som spiller viktige roller i utviklingen av programvaresystemer, skiller de i sine målsettinger. Forretningsmessige krav, som ikke er teknisk i naturen, fokusere på å oppfylle b

 • forbruker~~POS=TRUNC Diskriminering forbruker~~POS=TRUNC Diskriminering
  - 阅 0

  Historisk sett har USA gjort store fremskritt i lesse mange typer diskriminering gjennom føderal lovgivning som borgerrettshandlinger, Equal Credit Opportunity Act, Fair Housing Act og Fair Credit Reporting Act. Men smutthull og smal omfang tolkninge