Amopage

Sunnybrook reise trailer Specs

- Views 0
Advertisement

Sunnybrook reise trailer Specs


Reise trailere gi muligheten til å krysse lange avstander uten å forlate hjemmet. Velge en passende størrelse trailer avhenger av arten av turen og størrelsen på den omreisende gruppen. Sunnybrook RV er en produsent av en rekke ulike reisetrailere, alt fra mindre Harmony modeller til ekspansiv Titan og West Pointe tilhengere.

Interiør, Markise, Furnace

Den høyeste markise på Sunnybrook trailere er Harmony 285 FWRKS på 21 fot over bakken og den korteste markise måler 10 fot høy, som finnes på Harmony 18 FB og 18 FBS. Harmony tilhengere har også den korteste innvendig høyde, som måler seks fot fire inches for FB, FBS og THX-modeller. Sunnybrook Titan tilhengere har størst innvendig høyde på åtte fot tre tommer. Furnace størrelse for Sunnybrook tilhengere spenner fra 18.000.000 BTU funnet på FB, FBS og 249 THX modeller 40.000.000 BTU for Bristol Bay 3455 CK, 3505 RI og 3510 RE tilhengere.

utvendige mål

Sunnybrook reise trailere har en utad som måler minst 18 fot 10 tommer i lengde, 10 cm høyere og syv fot seks tommer i bredde for Harmony 18 FB og 18 FBS. Den bredeste og lengste trailer er Titan 39 Surv, måling av åtte fot seks inches i bredden og 40 fot 10 tommer i lengde. Den høyeste trailer er West Pointe 3782 CK og 3738 SB, stående 13 fot 3,5 inches høy.

vann Kapasitet

Sunnybrook tilhengere har en maksimal gråvann kapasitet på 90 liter for West Pointe modeller og minst 33 liter for ulike Harmony og Brook modeller. Brook enheter har størst svart vannkapasitet på 66 liter, mens Harmony FB, FBS og THX vogner har den minste kapasitet som måler 25 liter. Titan og West Pointe vogner har den mest ferskvann lagring ved 98 liter kapasitet, mens Harmony serie har minst friskt vann kapasitet på 43 liter, med unntak av at 218 FWRLS og 285 FWRKS.

Sleeping Kapasitet og Vekt

Minste sovende kapasitet for Sunnybrook reisetips tilhengere er fire personer for ulike modeller, inkludert Harmony, Brookside, Bristol Bay, Titan og West Pointe enheter. Maksimal standard soveplass for Sunnybrook trailere er 10 personer for Edgewater, Sunset Creek og Brook modeller. Bristol Bay og Titan har muligheten til å utvide sove plass til å passe opp til 11 personer. West Point 3782 CK har den største vanskelighet tørrvekt, måler 3.126 lbs. og den minste vanskelighet tørrvekt er 353 lbs. for Harmony 20 FB. Harmony 18 FB har minst tørr totalvekt på 3400 lbs. mens det største måler 14,718 lbs. for West Pointe 3782 CK.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sunnybrook-reise-trailer-specs/ "

相关文章!
 • Ideer for å renovere en liten reise Trailer Camper Ideer for å renovere en liten reise Trailer Camper
  - 阅 0

  Små reise trailere har truffet på veien igjen. En vintage trailer campingvogn kombinerer retro stil med en rimeligere modus for fritidskjøretøy. For mange eiere, halve moroa med å eie en campingvogn kommer fra renovere det. Gjør en liten reise traile

 • 1995 nederlendere reise trailer Spesifikasjoner 1995 nederlendere reise trailer Spesifikasjoner
  - 阅 0

  Noen 1995 reise nederlendere tilhengere er fortsatt på markedet i dag. Søke brukt RV masse og Internett kan bidra til å finne en av disse godt elsket RVs. I 1995 nederlendere produsert over 20 forskjellige reise trailer modeller. Det er flere spesifi

 • Pennsylvania State reise trailer Klassifisering Pennsylvania State reise trailer Klassifisering
  - 阅 0

  Reise trailere er en favoritt måte for mange familier å se Amerika. Teknologiske fremskritt har gjort dagens trailere mer komfortable og fylt med en rekke fasiliteter for å sette mer "hjemme" i "bobil". Hvis du ønsker å registrere din