Amopage

Sugekopper vil ikke holde

- Views 0
Advertisement

Sugekopper vil ikke holde


Enkelte elementer, som for eksempel global posisjoneringssystemer, badekar tilbehør og bil persienner, kommer med sugekopper slik at du kan midlertidig feste disse elementene til overflater. Hvis forholdene er riktige, sugekoppene ofte stokk enkelt. Imidlertid, i noen situasjoner, at sugekoppen kan ikke sitte fast. Når sugekoppen ikke stikker, er det viktig å korrigere dårlige forhold.

Type Material

Den type materiale som du prøver å feste sugekoppen kan påvirke om det holder. I de fleste tilfeller festes en sugekopp mest vellykket til en fast, ikke-porøs overflate. Hvis overflaten er ru eller porøs, ikke lufttett en sugekopp må jobbe ikke utvikle. Glass, metall og polert treverk er flater der sugekopper er sannsynlig til å feste.

Renslighet

Hvis sugekoppen som brukes til å holde seg til en overflate og er ikke lenger stikker vel, kan du gjøre med en skitten overflate. Rengjør overflaten med en passende rengjøringsmiddel før feste sugekoppen. Det kan også bidra til å rengjøre sugekoppen selv. Tørk overflatene når du rengjør dem. Etter overflatene er rene og tørre, på nytt sugekoppen, og det bør holde igjen.

Vær

Været den dagen du feste sugekoppen kan påvirke om det vil holde. Været som er spesielt varmt, kaldt eller fuktig kan føre til at sugekoppen ikke å holde seg. Hvis alle de andre forholdene ligger til rette, vente til været endringer for å installere sugekoppen. For de fleste sugekopper, er det best å installere dem når temperaturen er mellom 50 og 80 grader Fahrenheit med lite fuktighet.

gummi Breakdown

Over tid kan eksponering for sollys og andre elementer føre til at gummi i sugekoppen til å bryte ned. Dette sammenbrudd fører til at sugekoppen til å miste sin styrke og gjør det mindre effektiv. I de tidlige stadiene av denne nedbrytningen, kan du få sugekoppen til å holde seg bedre igjen ved å slikke det. Men slikker sugekoppen gjør overflaten som du feste sugekoppen skittent, noe som kan føre til flere problemer i fremtiden hvis du ikke rengjør overflaten først. Det du må slikke sugekoppen for å få det til å holde seg, er det best å erstatte den så snart som mulig for en langsiktig løsning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sugekopper-vil-ikke-holde/ "

相关文章!
 • Bakveggen vil ikke holde i min tre Piece Tub Surround Bakveggen vil ikke holde i min tre Piece Tub Surround
  - 阅 0

  Mange huseiere innlemme et badekar surround inn i deres generelle badet design. Tredelt badekar omgir, vanligvis laget av akryl eller glassfiber, eliminere behovet for veggfliser i et badekar området. Badekar omgir er lite vedlikehold; Installasjonen

 • Sugekoppen på TomTom vil ikke holde til Disk Sugekoppen på TomTom vil ikke holde til Disk
  - 阅 1

  Mange folk ikke stole på tunge, papirkart når de reiser lenger. De bruker en bærbar globalt posisjoneringssystem (GPS) enhet, for eksempel for TomTom. TomTom Selskapet har et stort utvalg av in-dash og bærbare enheter for å hjelpe deg å navigere til

 • Gressklipper Batteriet vil ikke holde Charge Gressklipper Batteriet vil ikke holde Charge
  - 阅 0

  En elektrisk-start riding gressklipper krever et batteri for å gi strøm til tenning og elektriske systemer til stede på gressklipperen. Hvis dette batteriet ikke vil holde en belastning, kan det være lurt å inspisere noen elementer før du går ut for