Amopage

Styret Krav

- Views 0
Advertisement

I ideelle og for-profit innstillinger, er dyktige personer som trengs for å holde en organisasjon flytende. For å unngå konflikter mellom de ansatte og styret, mange grupper, inkludert Idea.org, anbefaler å etablere krav og ansvar for styret. Det er noen oppgaver som er vanlig i hele fleste styrene.

Etablere Mission

Styret skal i utgangspunktet formulere organisasjonens misjon og hensikt. En del av oppdraget er å forstå visjonen og hva de mål og politikk er for organisasjonen.

Strategi

Hovedrollen et styre er å gjøre nettopp det - direkte organisasjonen. Å lede, skal styret bruke strategi. Styremedlemmene må se på muligheter eller trusler i markedet eller i konkurranse. Hva om selskapet eller organisasjonen kan forbedres? Hvordan? Har selskapet hva det er behov for å gjøre disse endringene?

Arbeid med Executive

En Styret vil velge og ansette en leder eller president av komiteen. En executive eller president rapporterer til styret om dag-til-dag aktiviteter på organisasjonen. Styret må støtte utøvende og gi tilbakemelding på sine prestasjoner. Dessuten må styret delegere til den utøvende arbeid som må gjøres for å utføre oppdraget og strategi.

Manage Resources

Styrene vanligvis overvåke budsjetter og delegere lønn og betale høyninger. I en bedrifts styre, er dette en spesielt viktig forutsetning på grunn av styrets ansvar for aksjonærer og interessenter. I en ideell setting, styremedlemmer er mer ansvarlig for pengeinnsamling.

Arbeid som en Nemnda

I mange innstillinger, styret fungerer som en klagenemnd for ansatte. Presentere og snakker til styret kan bidra til å løse arbeidsrelaterte spørsmål, enten disiplinære eller økonomisk.

Administrer tjenester

I en ideell setting, styret avgjør hva slags programmer de nonprofit løper. Styret bør rådføre seg med ansatte i organisasjonen for å få en god følelse for hva som er best. I privat sektor kan administrere tjenester bety å bestemme hvilke produkter som blir solgt eller hva markedsføring kampanjen vil bli brukt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/styret-krav/ "

相关文章!
 • Louisiana begravelses Krav Louisiana begravelses Krav
  - 阅 0

  Morticians tilby et bredt spekter av begravelse, håndtering restene av den avdøde og hjelpe sørgende familier takle. I Louisiana, må morticians være lisensiert balsamerte opplært i å bevare menneskekropper og forberede dem for begravelse eller kremas

 • Å bli en Pediatric sykepleier i Canada
  - 阅 0

  Pediatriske sykepleiere er en populær sykepleie spesialitet i Canada. Disse sykepleierne må først bli sykepleiere ved å studere for sin knytte eller bachelorgrad. De deretter forfølge pediatriske studier gjennom programmer som tilbys ved deres sykehu

 • Histologi Tekniker sertifiseringskrav Histologi Tekniker sertifiseringskrav
  - 阅 0

  Histologi teknikere arbeider i laboratorier forbereder vevsprøver for undersøkelse for å hjelpe forskere og leger stille diagnoser og behandle pasienter. En stat kan styret kreve sertifisering innen histologi eller arbeidsgivere foretrekker kandidate