Amopage

Styles for plus sized & Short innsnevrede kvinner

- Views 0
Advertisement

Styles for plus sized & Short innsnevrede kvinner


Å velge riktig klær for en plus-size kropp og kort overkropp kan virke som en problemfri. Topper som er for kort tur opp og jeans som er for stramt forbedre kjærlighet håndtak. Heldigvis for plus-size kvinner med korte midjen, er det mange forskjellige stiler av klær som vil hjelpe forlenge overkroppen og slank en plus-size kropp.

Farger og mønstre

Bukser og skjorter som er lysere eller samme farge som toppen er ideell for en plus-size kvinne med en kort overkropp. Mørke bunner, som mørk denim, vil gjøre hoftene ser større ut, så anbefales ikke. Horisontale striper bør også unngås. Vertikale striper oppfordres til å forlenge overkroppen. Store mønstre på klær er ikke anbefales, da de trekke øyet til magen.

Fit & Fabric

Semi-montert eller løstsittende klær holder stoff fra klamrer seg til kroppen. Når du velger en topp, pluss-size kvinner med korte overkropp bør se etter brikker som er middels lang eller lang. Imidlertid bør korte skjorter til korte kvinner ikke faller under knokene. Løse, flytende stoffer er best for topper og kjoler, som de tillater bevegelse og ikke klamre seg til magen. Rett eller litt blusset skjørt og bukser anbefales for plus-size kvinner med korte overkropp.

Necklines og Waistlines

Scoop hals og V-hals er det rette valget for plus-size, kort torso kroppsformer. Høye necklines bør unngås. Bukser og skjørt bør ha smale waistlines eller ingen waistlines. Dette bidrar til å unngå "klemme" av midje, forårsaker kjærlighet håndtak. Belter er heller ikke anbefalt.

Tilbehør og Undertøy

Bras bør passe ordentlig og bør veltilpasset for å unngå "svulmende". Bras bør ikke være ubehagelig å ha på. Support undertøy oppfordres til å bidra til å løfte rumpa og glatt og forme lårene. Remmer bør unngås - de gir ingen støtte. Lange kjeder bør brukes for å trekke øyet oppover til ansiktet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/styles-for-plus-sized-short-innsnevrede-kvinner/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Boy shorts for kvinner Hvordan lage Boy shorts for kvinner
  - 阅 1

  Gutt shorts for kvinner er raskt blitt den sexy og sporty alternativ i og ut av svømmebassenget. Bare plukke opp en bikini topp som tilbehør til å gå med gutt shorts for en badedrakt, eller legge til en toppen for damer for en dameundertøy ensemble.

 • Hvordan lage Gym shorts for kvinner (med gratis mønster) Hvordan lage Gym shorts for kvinner (med gratis mønster)
  - 阅 12

  Med sommeren rett rundt hjørnet, er vi alle på jakt etter en komfortabel par shorts å bære. Den type shorts som du kan bære når du trener på treningsstudio, jogge rundt kvartalet, eller bare slapper av rundt huset. Shortsen, i all sin prakt, med den

 • Hvordan å style en lagdelt, rotete, Short Bob Hvordan å style en lagdelt, rotete, Short Bob
  - 阅 0

  Du kan ha fått en kort hårklipp i håp om at det ville være lett å style. Til tider kan kort hår faktisk ta mer tid til å fikse hvis du prøver å gjøre det glatt og perfekt. En idé for en lavere vedlikeholds stil er en rotete bob hårklipp. Dette har en