Amopage

Strømpe stuffer Ideas for lærere

- Views 0
Advertisement

Strømpe stuffer Ideas for lærere


Gjennomtenkt julestrømpa gi en måte å tilby en lærer i livet ditt noen småting hun kan finne nyttig eller underholdende på jobb, for eksempel notatblokker, en kvalitet penn eller en reise krus. Tenk klassene hun underviser eller utfordringer hun møter på jobb som ledetråder til den ideelle strømpe stuffer.

Note-Verdige Forestillinger

Gi din favoritt lærer et undervisningstema notepad, for eksempel en pute formet som et skrivebord, gammeldags tavle eller et eple, sammen med en kvalitet skriftlig penn for noe hun kan bruke på jobb eller hjemme. En moleskin bærbare gir et sted å skrive ned ideer til leksjoner eller kreative aktiviteter; tilbyr en journal for en lærer som liker å skrive som en måte å slappe av etter jobb. Tilby personlige, humoristiske pads av papir med utsagn som "Det er nesten fredag" eller "spring break, her kommer vi."

Luscious Kremer og balms

Arbeid på skolen hele dagen kan betyr masse hands-on aktiviteter håndtering papirer, forsyninger eller prosjekter slått av studenter. Tilby din favoritt lotion i en hyggelig, ikke-overveldende duft som sitrus, peppermynte eller vanilje å holde hendene hydrert. For en butikk lærer eller en kunstlærer arbeider med leire, en fuktighetskrem for ekstremt tørre hender hindrer huden sprekker. Lag dine egne kremer fra bivoks, jojobaolje og en essensiell olje for duft, eller lage en batch av leppepomade å bruke noen av de samme ingrediensene.

Ledelse drikke

Tilby en vannflaske med rensefilter innebygd slik at han kan fylle den med vann rett fra en drikkefontene, om nødvendig, med urenheter fjernet automatisk. En reise no-spill krus holder kaffe eller te varm godt etter en pause i lærerens lounge. Pakk et utvalg av hals-belegg urtete for en lærer som får hes snakker eller roping over støy av studenter.

Tid for å slappe

Tilby et gavekort til en kino etter en måte å slappe av utenfor klasserommet. Hvis han liker å se filmer på en tavle hjemme, gave en måneds medlemskap til en tjeneste kompatibel uten enhet hans slik at han kan laste ned eller streame sine favorittfilmer. Et gavekort for en gratis pedikyr behandling eller fotmassasje er en mange lærere kan nyte som lettelse for mange timer brukt på føttene hver dag.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/strompe-stuffer-ideas-for-laerere/ "

相关文章!
 • Hvordan lage George Washington-drakter for barn Hvordan lage George Washington-drakter for barn
  - 阅 0

  Vis litt patriotisme med et kostyme inspirert av den første presidenten i USA, George Washington. Enten det er for en skole presentasjon, en drakt parti eller trick-or-behandling, en George Washington drakt gir et morsomt utseende mens feirer en velk

 • Hva er AIS lærere? Hva er AIS lærere?
  - 阅 0

  Studie intervensjon, eller AIS, program implementert i New York state som mål å gi assistanse til studenter som opplever problemer med språk kunst, matematikk, naturfag og samfunnsfag kurs. AIS instruktører jobber med kvalifiserings barnehage gjennom

 • Hvordan å gjenoppbygge tilliten med en lærer Hvordan å gjenoppbygge tilliten med en lærer
  - 阅 0

  En gang i en stund, vi alle gjør noe dumt som vi vind opp med å angre. For en student tatt for juks, lyver om et oppdrag eller forråde en enda mer personlig tillit fra et individ lærer, kan beklagelsen være virkelig irriterende. Hvis du har gjort noe