Amopage

Stress og angst symptomer

- Views 0
Advertisement

Alle kan ha stress og angst. I små doser, kan det være OK; men kan for mye stress og angst være skadelig for din helse og forstyrrer dagliglivet. Stress er definert som enhver situasjon eller tanke som fører til frustrasjon, sinne og angst, mens angst er den overveldende følelsen av frykt eller redsel. Når det er en uhåndterlig mengde stress eller angst i livet ditt, kan du utvikle hjertesykdom, depresjon, overspising, eller misbruk av alkohol og / eller narkotika.

Fører til

Mange ting kan føre til stress og angst. Hvis du har for mye som skjer hver dag og ikke har en stikkontakt, er det mulig for for mye stress å bygge opp. Også nylige hendelser, for eksempel en død eller miste jobben, kan øke alvorlighetsgraden av stress og angst. I tillegg kan et dårlig kosthold tilskrive symptomer. En mangel på vitamin B12 kan bidra til stress og angst; overspising kan også legge til allerede eksisterende stress.

fysiske symptomer

Fysiske symptomer som kan oppstå fra angst er rykninger eller skjelving i bena, muskelspenninger, hodepine, svetting, tørr munn, svelgevansker og mage stress. Magesmerter kan være den eneste fysiske symptomet du opplever, spesielt blant barn. Du kan oppleve at du viser bare ett symptom, eller en kombinasjon av noen.

ledsagende symptomer

Andre tegn på stress som følger med angst inkluderer svimmelhet, rask eller uregelmessig puls, rask pust, diaré, hyppig behov for å urinere, tretthet, irritabilitet og tap av temperament, søvnvansker og mareritt, nedsatt konsentrasjon og seksuelle problemer. Siden disse er flere symptomer på stress og angst, kan de bety en større grad av angst som bør tas opp.

Angstlidelser

Angstlidelser, som forstyrrer i det daglige liv til det nivået der du er i stand til å fungere normalt, er klassifisert i ulike kategorier. Dette er generalisert angstlidelse, spesifikke fobier, tvangslidelser og sosiale fobier. Etter en traumatisk hendelse, for eksempel et seksuelt overgrep eller kamprelatert erfaring, kan du utvikle posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Pasienter med PTSD opplever alvorlige angstsymptomer.

Bivirkninger og uttak

Noen legemidler kan føre til angst symptomer som enten en bivirkning eller ved seponering. Stoffet som kan produsere disse symptomene inkluderer ADHD medisiner, alkohol, amfetamin, bronkodilatorer, koffein, kokain, kalde rettsmidler, decongestants, slankepiller, nikotin, skjoldbrusk medisiner og trisykliske antidepressiva. Hvis bivirkningene eller uttak blir forstyrrende, se en lege, og diskutere dine medisiner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/stress-og-angst-symptomer/ "

相关文章!
 • Angst symptomer hos kvinner
  - 阅 0

  Selv om angstlidelser påvirke både menn og kvinner, synes det å være en litt høyere forekomst hos kvinner. Det er mange årsaker til angst og noen angst er normalt. Stresset av arbeid, kan økonomiske byrder og ansvar i hverdagen skaper en atmosfære av

 • Hvordan å behandle stress og angst
  - 阅 0

  Folk håndtere stress og angst daglig, men det har potensial til å bli en alvorlig problem hvis ikke ta vare på omgående. Selv de som kanskje ikke merke stress eller angst i løpet av livet nå kan lide farlige helsemessige konsekvenser som hjerteinfark

 • Hvordan redusere stress og angst i hverdagen Hvordan redusere stress og angst i hverdagen
  - 阅 0

  Til tross for din beste intensjoner, ikke stress og angst spille en rolle i hverdagen? Er du bokstavelig talt bekymre deg syk i løpet av de små tingene? STOPPE! Stress og angst kan svekke immunforsvaret og gjøre deg mer utsatt for sykdom. Les nedenfo