Amopage

Straff for å selge tidlig på en FHA boliglån

- Views 0
Advertisement

Boliglån långivere tjene penger ved å belaste interesse. Jo høyere rente, jo høyere profitt. For å garantere at profitt, noen långivere kreve visse låntakere en straff hvis de tilbakebetale boliglån tidlig, enten ved å refinansiere eller ved å selge huset. Men Federal Housing Administration, eller FHA, forbyr forhåndsbetaling straffer på boliglån den sikkerhetskopier.

forhåndsbetaling straffer

Når en utlåner legger en forhåndsbetaling straff på boliglån, det gjør som regel så bare for de første årene av lånet. Med en fast rente boliglån, straffer dette for å selge ditt hjem i løpet av perioden når du betaler mest i renter hver måned. (Prosentandelen av hver månedlig betaling som går mot rentefall over tid.) Med flytende rente, som vanligvis starte med en lav innledende rente, er du straffet for å selge før at lav rente perioden slutter og lånet tilbakestilles til en høyere rente. Føderale forskrifter krever långivere å avsløre alle slike straffer på forhånd når du signerer lånepapirene.

FHA Lån

FHA kan hjelpe deg å få et hjem lån ved å garantere for lånegivere at hvis du avslutter å gjøre betalinger, vil regjeringen betale ned lånet. FHA faktisk ikke låne ut penger; en FHA lån er ganske enkelt et boliglån det er garantert. Disse lånene er et alternativ for folk med en marginal kredittvurdering, ujevn inntekt, ingen penger for en ned betaling eller noe annet i sin økonomi som fører til at långivere til å se dem som høy risiko. Hvis de skulle få et lån utenfor FHA system, ville slike mennesker være den mest sannsynlige til å godta en forskuddsbetaling straff. Heldigvis for dem, føderale forskrifter spesifikt forby forskuddsbetaling straffer på FHA-støttede lån. Straffene er også forbudt på lån med pant i Department of Veterans Affairs og boliglån utstedt av føderalt chartret kreditt fagforeninger.

ett unntak

Det er en situasjon der du kan medføre en ekstra kostnad for å betale ned en FHA lån tidlig. Når du betaler ned lånet, er långiver lov til å belaste deg interessen som ville ha samlet seg på lån mellom payoff dato og klokkeslett din neste utbetaling ville ha vært på grunn, vanligvis den første i måneden. Si du selger huset ditt og betale din FHA boliglån 18. juni Din neste utbetaling ville ha vært på grunn av den 1. juli Den utlåner kan belaste deg 12 dager verdt av interesse på hva resten av lånet var når du har betalt den av . The Department of Housing og Urban Development har avgjort at denne avgiften ikke utgjør en forskuddsbetaling straff; i 2009, Federal Reserve Board, som reglene krever långivere å avsløre alle forhåndsbetaling straffer, sa det var enig med at kjennelsen.

forslag

Lovgivning innført flere ganger i Kongressen har forsøkt å lukke smutthull som gjør at långivere for å samle ekstra renter på forskuddsbetalte FHA lån. I mars 2011, for eksempel, amerikanske senator Ben Cardin, Maryland, sponset en regning han kalte «redusere overdreven interesse betalinger loven." Som i midten av 2011, hadde ingen lovgivning for å begrense praksisen vedtatt i Kongressen.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/straff-for-a-selge-tidlig-pa-en-fha-boliglan/ "

相关文章!
 • Hva gebyrer Har Selger har når selge til noen med en FHA boliglån?
  - 阅 0

  Når du kjøper en bolig med et lån støttet av Federal Housing Administration, har selgeren teknisk bare å betale gebyrer knyttet til sitt eget boliglån og skatt. Men under FHA regler kan du forhandle for å få selger betale noen av avsluttende kostnade

 • Hva Kostnader Har selger betale for en FHA lån? Hva Kostnader Har selger betale for en FHA lån?
  - 阅 0

  Fordi USA Federal Housing Administration eller FHA, bidrar til å sikre boliglån, setter organisasjonen noen standarder på hva avgiftene kjøper og selger må betale. Selv om selgeren kan sette en høyere prisforlangende for å bidra til å dekke noen salg

 • Hvordan virker en FHA boliglån påvirke selger av et hus? Hvordan virker en FHA boliglån påvirke selger av et hus?
  - 阅 0

  En Federal Housing Administration (FHA) boliglån krever en selger å møte spesifikke retningslinjer for at eiendommen for å kvalifisere for finansiering. Siden FHA sikrer hjemmet lån selv om kjøperen standard, administrasjonen ønsker å være sikker på