Amopage

Store Lette speil for å dekorere Homes

- Views 0
Advertisement

Store Lette speil for å dekorere Homes


Speil legge mystikk og skjønnhet til innredning av et rom og kan brukes enten som et samlingspunkt eller å reflektere andre knutepunkter allerede plassert i et rom. Speil kan kjøpes på et relativt lavt budsjett, men kan være svært dyrt og high end, slik at de gjør en klassisk dekorasjon for nesten enhver setting og ethvert hjem.

Fordeler med Light Weight

Tunge speil kan være en sikkerhetsrisiko og må henges med spesielle bilde-hengende negler som gjør store hull i veggene. Den lettere speilet, jo lettere er det å henge. Dette er spesielt viktig i områder utsatt for jordskjelv, hvor fallende speil kan være en fare. Den lettere speilet, lettere vil det være å henge på en måte som er sikker. Lette speil er også vanligvis laget med materialer som vises lett, noe som betyr at rammene selv er delikat i sin konstruksjon. Dette forbedrer vanligvis skjønnheten av stykket.

Hva Speil gjøre for ditt rom

Speil legge interesse og raffinement til rommet innredningen din. De forvrenger dimensjonene av den plassen de er i og gjøre mindre rom ser større. De reflekterer lys, legge til skjønnhet og skape dybde. Speil har også fordelen av å være funksjonelle, spesielt i soverom og bad.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Bruke store speil i rom som er små eller mørk (eller begge deler) for å gi illusjon av lys og rom. Plassere speil i en posisjon for å reflektere attraktive lyskilder som vinduer og lamper, for å øke mengden av lys i rommet. Bruk speil i rom hvor de vil være funksjonell og attraktiv - for eksempel på bad og soverom, og på skap dører. Jo større speilet, jo mer vil det trekke oppmerksomheten vekk fra uønskede aspekter av rommet, som kanskje størrelsen på rommet.

Hvor du kan kjøpe

Store lette speil er tilgjengelig fra varehus som fokuserer på interiørdesign. Du kan også kjøpe speil fra sendingen butikker og garasje salg. Brukte speil kan trenge TLC å gjenopprette skjønnhet. Hvis ønskelig, prøve å fjerne rammen for å lette vekten av speilet, og henger speilet ved hjelp av braketter i stedet for bilde-hengende ledning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/store-lette-speil-for-a-dekorere-homes/ "

相关文章!
 • Hvordan Hang en stor tung speil på en murvegg
  - 阅 0

  Store, tunge speil lage flotte aksenter for et rom. De er ofte plassert over en peis, nødvendiggjør at de henges over en murvegg. Enten henger en tung speil eller et stort maleri, teknikken er den samme. Bare sørg for at krokene du bruker kan tåle ve

 • Stor vegg speil Ideas Stor vegg speil Ideas
  - 阅 0

  Hvis du ønsker å skape et større rom umiddelbart eller gjøre en stor uttalelse i et rom, bør du vurdere å henge en stor vegg speil. Store speil plassert strategisk legge mer lys inn i et rom og reflekterer stykker kan du ønsker å fremheve, for eksemp

 • Smale Gang dekorere ideer Smale Gang dekorere ideer
  - 阅 3

  En mørk, smale gangen ser ut til å ruve før deg, og presenterer en interessant dekorere utfordring. Du ønsker å lyse det opp og gjøre det synes mer åpent uten å bryte ned veggene. Heldigvis litt maling eller interessant kunstverk med, kan du friske o