Amopage

Stipend for Eldre studenter

- Views 0
Advertisement

Stipend for Eldre studenter


Betale for college kan være en utfordring, og mange studenter slå til stipend finansiering for å minske den økonomiske byrden. Stipend er tilgjengelig for de fleste hver type student, inkludert utradisjonell og voksne studenter. Hvis du er en eldre student som søker å begynne eller fullføre college grad, er det en rekke stipendordninger som kan bidra til å gjøre utdanning mer overkommelig.

Stipend for kvinner

Det finnes en rekke stipender utviklet for å hjelpe voksne kvinner utvide sin utdanning og nå sine faglige mål. The Talbot Scholarship Foundation tilbyr flere stipend tildelinger hvert år til kvinner som har opplevd et betydelig gap i sin utdanning. Søkere må ha minst to fulle semestre av akademiske studier igjen, og være registrert eller planlegger å melde på et akkreditert universitet. For 2012 studieåret, vil stiftelsen tilbyr 17 tildelinger på $ 10.000 og en $ 30,000 prisen. Charlotte W. Newcombe Foundation sponser også stipender for modne kvinner deltar utvalgte høyskoler og universiteter. Individuelle award beløp er basert på kostnadene for oppmøte og økonomisk nød.

Aleneforeldre Stipend

Enslige forsørgere kan også dra nytte av flere stipend muligheter. For eksempel gir Arkansas aleneforeldre Scholarship Fund stipender til enslige mødre og fedre som ikke tidligere har tjent en høyskole grad. Søkere må være innbyggere i staten og amerikanske borgere og har primær forvaring av minst en mindreårig barn. Individuelle utmerkelser er basert på inntekt, familiestørrelse og bostedsfylke. Capture the Dream tilbyr stipend til enslige forsørgere som er bosatt i California. Søkere må være registrert på heltid i en akkreditert to- eller fireårig program. Som i 2011, det høyeste prisbeløpet var $ 1000.

Honnør Stipend

Pensjonist kan også dra nytte av stipend finansiering og undervisning avkall programmer. For eksempel, fraskriver Illinois kostnaden for undervisning for pensjonister 65 år eller eldre som Meld deg på en offentlig skole i staten. Søkere må oppfylle bestemte inntekt retningslinjer for å kvalifisere for fritak og mottakerne er fortsatt ansvarlig for å betale kostnadene for bøker og avgifter. Northern Michigan University tilbyr en full-undervisning stipend for pensjonister i alderen 62 år eller eldre. Inntekter er ikke vederlag for stipend og mottakerne må også betale kostnadene for bøker og avgifter.

Generelle Stipend

I tillegg til stipender for bestemte grupper av voksne studenter, er det også generelle stipend som er tilgjengelig for alle eldre student. For eksempel, University of Phoenix sponser Focus til mål stipend for studenter som er interessert i å vende tilbake til college for å fullføre utdannelsen sin. Fra 2011 utvalgte mottakere var kvalifisert til å motta en full undervisning stipend til universitetet. Imagine America Foundation gir også stipend priser for voksne studenter som deltar deltar høyskoler og universiteter. For 2011-2012 studieår, stiftelsen gitt kvalifiserende studenter med engangs tildeling av $ 1000 hver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/stipend-for-eldre-studenter/ "

相关文章!
 • Offentlige tilskudd for eldre studenter Offentlige tilskudd for eldre studenter
  - 阅 0

  Sikring av økonomisk støtte er vanskeligere for eldre studenter, ifølge skole Grants ressurs. Regjeringen mener de eldre enn 24 for å være utradisjonell studenter, og gir dem færre tilskudd. Tilgjengeligheten av offentlige tilskudd er på vei oppover,

 • College Stipend for eldre voksne College Stipend for eldre voksne
  - 阅 0

  Det er mange studenter 30 år og eldre som deltar på høyskoler og universiteter, med mange forfølge en annen bachelorgrad for å endre karriere, ifølge finaid.org. så det er ingen aldersgrense for å bruke eldre elever, ofte referert til som ikke-tradis

 • Stipend for eldre Black Women Stipend for eldre Black Women
  - 阅 0

  Gå til college kan være en skremmende opplevelse for alle, og for eldre svarte kvinner, kan de ekstra utfordringene de står overfor gjøre å få en grad bortimot umulig, spesielt i området for å betale for et studium. Med tilgjengeligheten av stipend s