Amopage

Sterkeste langvarig proteseadhesiver

- Views 1
Advertisement

Sterkeste langvarig proteseadhesiver


Proteseadhesivene kan lage eller bryte styrken av et par av proteser. Protese lim som er sterk og langvarig er viktig for en protese bæreren fordi de kan gå hele dagen uten sine proteser løsner eller faller ut. Det er mange proteseadhesiver på markedet som gir langvarig hold. Proteseadhesivene kan komme i form av en krem ​​eller strimler, som gir brukerne muligheten til å bruke den som er mest behagelig for dem.

Sikre proteseadhesivene

Sikker proteseadhesivene er et ikke-vannløselige. Dette proteseadhesivene skaper en sterk, langvarig bindingen mellom protesen og tannkjøttet. Klebemidlet kommer i to former: klebe fløte og klebepute strimler. Hvis du er komfortabel med hvordan limet kremen føles, kan du bruke pute strips til å feste protesen. Det anbefales at limet krem ​​brukes med måte, slik at den kan vare.

Fixodent kontroll

Fixodent Control limet kommer i kremform. Beholderen har munnstykkespissen, noe som gjør det mulig å påføre klebe tynt på tannprotesen uten å sløse med den. Dette proteseadhesivene gir en lufttett, slik at du kan spise og drikke godt.

Sea-Bond proteseadhesivene

Sea-Bond proteseadhesivene kommer i form av strimler, som gir deg muligheten til å bruke et lim som ikke er kremet mot tannkjøttet. Sea-Bond inneholder en lukt fighter som holder pusten frisk mens du bruker proteser. Ved påføring av Sea-Bond proteseadhesivene, fukte og plasser farget stripe på protesen selv og deretter bruke protese på tannkjøttet.

Super Poligrip proteseadhesivene

Super Poligrip er Comfort Seal Strips gi sterk hele dagen hold. Pakken inneholder 40 strimler for øvre og nedre proteser. Å påføre protesen fast på tannkjøttet, må strimler plasseres på de tre sider av gebiss. Denne plasseringen vil gi protesen bæreren med en lufttett forsegling, og hindrer væske eller mat fra å komme inn mellom.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/sterkeste-langvarig-proteseadhesiver/ "

相关文章!
 • Hva er den sterkeste Stitch? Hva er den sterkeste Stitch?
  - 阅 0

  Når det gjelder å sy det finnes mange typer masker du kan bruke. Stingtypen som brukes vil avhenge av om du syr for hånd eller ved hjelp av en maskin, og om du trenger sømmen å være funksjonelle eller dekorative. Noen masker som er løsere er kun ment

 • Hvordan lage den sterkeste Potion i «Oblivion» for Xbox
  - 阅 0

  Making potions er ikke bare en ferdighet; det er en kunst i «Oblivion», det fjerde spillet i «Elder Scrolls" franchise. Som du vandre ekspansiv verden av "Oblivion" på Xbox 360, oppdager du ingrediensene i naturen eller fra apoteker butikke

 • Hva er den sterkeste Dinosaur & det svakeste? Hva er den sterkeste Dinosaur & det svakeste?
  - 阅 3

  Det er umulig å vite den sterkeste eller svakeste dinosaurene sikkert, som dinosaurene døde ut for 63 millioner år siden, lenge før menneskene hadde utviklet seg. Men av dinosaurfossiler som har blitt oppdaget, kan vi anta at den største var den ster