Amopage

Step-by-Step om hvordan du Glasur Skap

- Views 0
Advertisement

Step-by-Step om hvordan du Glasur Skap


Vitrineskap har all sjarmen til en rustikk hytte, eller en shabby chic-drøm kjøkken. Du kan bruke glass i løpet av malte skap for å gi dem et nytt utseende, og det er en ganske enkel (hvis tidkrevende) jobb som er utgangspunktet plagsomme skap, men i revers. Innglassing er oftest brukt til kjøkken cabinetry, men det kan lett forvandle servise skap eller kontor skap fra kjedelig til antikke sjarm i nesten ingen tid i det hele tatt.

Du trenger

Skrujern

Tack kluter

Detergent (valgfritt)

Plastikk boks

Innglassing væske

Maling

Bruksanvisning

Fjern maskinvare fra skap med en skrutrekker og ta av skapdørene også.

Tørk skap med en ren tack klut. Hvis skap er fett eller sotete, rengjøres med vaskemiddel, tørk dem grundig med en tack klut.

Bland en del glass væske til tre deler male i en plastbeholder hvis du er ute etter en tung glassaktig blikk på skapene. Bruk en lik blanding for en mid-samling føler, eller en del maling til to deler glass væske for et svakt alderen utseende.

Gni glass væske og malingsoppløsning som på forsiden av skap med en ren klut. Arbeid i små seksjoner om gangen, gni glass i og tørke av overflødig med en ekstra duk.

Arbeid blandingen inn i skap, vier oppmerksomhet til de dekorative elementene i skap - støping eller ruter arbeide, for eksempel. Påfør flere strøk for å oppnå en tyngre distressed utseende; til enhver tid kan du tørke av glass tilbake med en ren klut hvis det føles for tung.

La skap tørke i 24 timer før de hengende dører og beslag. Hvis du ønsker å fullføre rustikk makeover, vurdere å installere ny antikk-look kabinett håndterer i messing eller kobber for å utfylle shabby chic vitrineskap.

Hint

Svart, brun og grå er de typiske maling farger som brukes med glass. Når du velger en maling for å blande seg med glass væske, satse på en som utfyller skapet skygge: lett krem ​​og hvitt skap fungere godt med grå, taupe eller fawn farger appellerer til brun; mørk mahogni, mørke grønt, blått og lilla fungerer godt med svart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/step-by-step-om-hvordan-du-glasur-skap/ "

相关文章!
 • Hvordan sjokolade glasur Mine Skap Hvordan sjokolade glasur Mine Skap
  - 阅 0

  Bruke en glasur til et kabinett er mye som å bruke en flekk. Den viktigste forskjellen er at du bruker en glasur over en allerede malt overflate. Den spesifikke fargen på en glasur kommer fra fargen på malingen du legger i det, men du kan bruke stand

 • Hvordan Restain eik skap Hvordan Restain eik skap
  - 阅 0

  Oak kjøkkenskap sette tonen for den generelle utseendet på kjøkkenet. Over tid vil skap vise slitasje og gi kjøkkenet et kjedelig utseende. Restaining skap er en fin måte å oppdatere innredningen uten å koste mye penger eller krever en stor innsats.

 • Step-by-Step på Hvordan Paint en mannlig Peacock Step-by-Step på Hvordan Paint en mannlig Peacock
  - 阅 0

  En fargerike maleri av en mannlig påfugl legger interesse og skjønnhet til alle interiør. Finne den perfekte påfugl kunstverk kan være vanskelig og dyrt. Du kan lage din egen påfugl maleriet ved å ta et steg-for-steg tilnærming. Vis frem dine kunstne