Amopage

Steg-for-steg guide for Master Cleanser

- Views 476
Advertisement

Steg-for-steg guide for Master Cleanser


The Master Cleanse er en måte å skylle kroppen for giftstoffer og hoppe starte en sunn livsstil. Drikker bare en blanding av frisk sitronsaft, ren lønnesirup, cayennepepper og destillert vann kan du revitalisere kroppen din og lette til å spise mer sunt kosthold. Tilhengere av rens si ved å faste, drikker bare brus concoction, vil du begynne å føle seg mer sunn og oppleve høyere nivåer av energi. Etter 10 dager på lemonade, kan du enkelt av til et sunnere kosthold som inneholder rikelig med frisk frukt og grønnsaker. Sett et mål og revolusjonere din livsstil med utfordringen med en master rens.

Du trenger

Fersk frukt

Ferske grønnsaker

buljong

appelsiner

1 ss. Sjøsalt

3 kopper vann, varm

2 ss. sitronsaft, friskpresset

2 ss. lønnesirup, klasse A, AA, AAA eller B

1/10-ts. kajennepepper

8 dl vann, destillerte

avføringsmiddel te

Bruksanvisning

Planlegg din master rens for en tid i livet ditt som ikke er hektisk. The Master Cleanse varer i totalt 16 dager. Tre dager til å lette på, 10 dager av å drikke master rens lemonade og tre dager for å lette av dietten.

Enkel i master rens for totalt tre dager. Eliminere kjøtt, meieriprodukter og bearbeidet mat fra kostholdet på dag én. Drikk mye vann og spise en diett på 60 prosent grønnsaker og 40 prosent frukt. Dag to, nyte supper, buljonger og rikelig med vann. Dag tre drikk fersk presset appelsinjuice sammen med rikelig med vann i løpet av dagen. Drikk en kopp avføringsmiddel te natt til dag tre.

Utarbeide og drikke en kopp lakserende te først i morgen. Følg med saltvann flush. Bland 1 ss av havsalt med 3 kopper varmt vann; drikke raskt til ferdig. Den spesifikke vekt i saltvann blandingen vil gjøre det gå gjennom systemet, rense ut kolon kanalen og det vil rydde raskt og hardt. Flere elimineringer kan oppstå og kan vare i 1 1/2 til 2 timer, så gi deg selv god tid før du planlegger å forlate house.It anbefalte du gjør saltvann rens hver morgen for hele 10 dager av dietten.

Drikk avføringsmiddel te hver kveld før saltvann flush. Hvis du ikke ønsker å gjøre saltvann flush, må du drikke avføringsmiddel te to ganger om dagen, en gang om natten og en gang i morgen. Avføringsmiddel te eller flush er nødvendig for å eliminere giftstoffer utgitt av fasten. Hvis du ikke eliminere disse giftstoffene kan du få ganske syk.

Bland 2 ss fersk presset organisk sitronsaft, 2 ss ren lønnesirup og 1 / 10th ts cayennepepper i 8 unser destillert vann; rør i en 10 unse glass. Nyt denne drinken 6-12 ganger om dagen etter behov når sulten i 10 dager. Drikk rikelig med vann hele dagen. Sirup må være ren lønne klasse A, AA eller AAA eller B. Denne sirup kan bare være tilgjengelig på en helsekostbutikk. Ikke bruk maple-flavored matbutikk sirup. Sitronsaft må være fersk presset, ikke bruk frossen eller flaske. Cayenne pepper hjelper løsne og frigjøre giftstoffer i kroppen.

Øvelse når du føler deg opp til det. Noen mennesker kan ikke lyst til å gjøre mye i løpet av en rens, men andre får et utbrudd av energi. Har lav effekt trening som yoga, Pilatus eller går.

Lette av lemonade på dag 11. I stedet for brus drikke fersk presset appelsinjuice. Lag en suppe av en rekke friske grønnsaker og nyte dagen etter. Spis små porsjoner av friske grønnsaker og frukt den siste dagen.

Hint

Master rens er utfordrende. Samarbeide med en venn som en rensende kompis kan hjelpe deg] støtte hverandre gjennom rens, spesielt i de første dagene som er vanskeligst.

The Master Cleanse er ikke for alle. Sjekk med din generelle lege for eventuelle personlige helserisiko forbundet med et langsiktig fast før du prøver master rens.

Ta vare å komme ut av badekaret, mens på master rens. Bading i varmt vann kan gjøre deg ør mens fasting.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/steg-for-steg-guide-for-master-cleanser/ "

相关文章!
 • Steg-for-steg guide for trening på maskiner Steg-for-steg guide for trening på maskiner
  - 阅 11

  Trene på maskiner krever at du starter med å velge den vekten som fungerer for både kropp og kondisjon. Få en steg-for-steg guide for trening på maskiner med hjelp fra den første amerikanske legen / ortopedisk kirurg for å skrive og vise alle øvelser

 • Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet Hvordan unngå stoffskiftet Fra nedbremsing Mens på Master Cleanse Diet
  - 阅 12

  Master rens er en avgiftning metode som varer mellom seks og 10 dager. Det kalles også Lemon Detox Diet eller lønnesirup diett. Dietten ble skapt av Stanley Burroughs i 1941. dietten krever å drikke en blanding av sitronsaft, klasse B lønnesirup og c

 • Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse Hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse
  - 阅 12

  Mange ønsker å lære hvordan å miste 10 pounds med Master Cleanse når de begynner å forske på diett. The lemonade blanding som er et fast innslag av master rens kosthold har vært snakket om i populærkulturen i år, men hvis dette er første gang du har