Amopage

Stater som utelukker Excelsior Nursing School Degree

- Views 0
Advertisement

Stater som utelukker Excelsior Nursing School Degree


Excelsior College School of Nursing, en New York-basert, akkreditert online pleie skolen, er et aggressivt program for voksne elever som har signifikant klinisk helsevesenet opplevelse. Mottaker av 2008 gjennom 2011 National League for Nursing Center of Excellence i sykepleierutdanning prisen, skolerapporter anslagsvis 89 prosent av sine kandidater passere National Council of State Boards of Nursing lisensstatusen eksamen (NCLEX). Til tross for disse legitimasjon, mer enn et dusin stater i USA utelukker Excelsior sykepleierutdannet fra sine statlige lisensiering eksamener. Mens noen stater som Virginia kan gjøre unntak fra sak til sak, ikke Georgia og California ikke gjenkjenner grader fra Excelsior i det hele tatt.

Om Excelsior Internett sykepleier grad programmet

Excelsior, en skole opprettet for å tjene behovene til utsatte minoritets deler av befolkningen (inkludert enslige mødre, militært personell og etniske minoriteter), innrømmer bare voksne elever med omfattende klinisk erfaring som lpns (lisensiert praktiske sykepleiere) og medics til mange av sine studieprogrammene. Sykepleierskolen har som mål å hjelpe voksne elever utnytte og bygge videre på lang arbeidserfaring og å konvertere den til en salgbar RN (sykepleier) grad. Den gjennomsnittlige student er i hennes 30-årene, og har 10 års on-the-job erfaring. Statistisk, voksne elever er mer motivert enn sine ungdoms kolleger og i henhold til Excelsior, elevene har en mye høyere pass rate på enn NCLEX (lisensiering eksamener) enn andre sykepleie grad kolleger.

Argumentasjon

Stater som avviser Excelsior sykepleierskolen grads sitere at deres læringsmodellen ikke gir nok klinisk erfaring. Men Excelsior godtar kun søkere med omfattende klinisk helsevesenet opplevelse. Stater som Nord-Dakota og Virginia avvise Excelsior nyutdannede med mindre de overfører fra andre stater der de har blitt lisensiert, som synes bakvendt. Men, hvis du er en potensiell Excelsior student eller akademiker, dette er spørsmål som må vurderes når du søker etter sykepleier skoler og fremtidig sysselsetting.

Stater som ikke anerkjenner Excelsior Program

California, Virginia, Georgia og Maryland aksepterer ikke nyutdannede fra Excelsior Nursing School. Ifølge Excelsior, California styre of Nursing, før 2003, godtok Excelsior College nyutdannede; men siden den gang, godtar staten bare nyutdannede fra tradisjonelle sykepleier programmer. Marylands politikk ligner California, men nyutdannede er fortsatt oppfordres til å diskutere sine enkeltsaker med Maryland State Board. Virginias sertifisering forskrifter endret i 2008. Studenter som planla å fullføre utdannelsen sin innen 31. desember 2009, vil få lov til å sitte for lisensiering eksamener.

Georgia er en uvanlig sak. Selv Excelsior gradienter, på papir, tilfredsstiller statlige forskrifter, benekter staten lisensiering til Excelsior gradienter. Som i 2011, er Excelsior president jobbe med Georgia guvernør og styre sykepleiere til å endre politikk.

Sak til sak Aksept

Colorado bestefedre Excelsior grads registrert før 1 januar 2006 så lenge de er aktive studenter. Nyutdannede med knytte grader som ikke lpns må gjennomføre ytterligere 750 kliniske timer. Lpns med en knytte grad må gjennomføre ytterligere 350 kliniske timer. Fra og med 2006 ble Colorado jobber med et program for å tilby kliniske timer til gradienter som ønsker å være lisensiert i en stat.

Selv om Vermont godtar ikke RN gradienter fra Excelsior, vil de akseptere overføringer som har 480 flere kliniske timer og som har lisens fra en annen stat.

Stater som krever tilleggskrav

Excelsior gradienter som ønsker å være lisensiert i Illinois kan søke om gjensidighet etter anskaffe 2 års RN erfaring. North Dakota krever 6 måneders klinisk rotasjon erfaring etter endt utdanning. Mens nyutdannede ikke er kvalifisert, kan de som har 400 timer med RN erfaring fra en annen stat søke om lisens i Nord-Dakota. Kentucky krever Excelsior grads å skaffe seg en 120-timers "utplassert". Dette mentoring-type trening kan være tjent på jobb så lenge som en kvalifisert sykepleier tilsyn utdannet. Som Kentucky, krever Washington State en 200-timers "utplassert" arrangert gjennom statens sykepleie kommisjon.

Det beste alternativet, hvis du ønsker å bli sertifisert i noen av de ovennevnte landene, er å sjekke gjeldende konsesjonskrav gjennom statens styre sykepleiere. Krav endrer ofte, og mens denne artikkelen gir generell informasjon, er det beste alternativet å kontakte statens styre sykepleiere for oppdatert informasjon.

VA Option

Selv i stater hvor kandidater fra Excelsior ikke kan lisensieres, vil Veterans Administration leie. VA sykehus krever amerikansk statsborgerskap, bevis på eksamen fra en statlig godkjent, godkjent skole av sykepleie, nåværende og aktiv registrering som sykepleier profesjonell i en amerikansk delstat, og en tilfredsstillende posten.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/stater-som-utelukker-excelsior-nursing-school-degree/ "

相关文章!
 • Trinn for å komme en Associate Degree of Nursing Trinn for å komme en Associate Degree of Nursing
  - 阅 0

  Før du kan starte din karriere som sykepleier, må du først fullføre en knytte grad i sykepleie. De fleste sykepleier programmer ta minst to år å fullføre, og kan tilby et springbrett for en karriere eller å fortsette med andre avanserte grader i syke

 • Slik klargjør for NLN Nursing Mobility eksamen Slik klargjør for NLN Nursing Mobility eksamen
  - 阅 0

  The National League for Nursing (NLN) tilbyr to eksamener eller mobilitet alternativer for sykepleiere som ønsker å få inngang inn i en sykepleier program med avanserte stående. Mobiliteten alternativet jeg er en eksamen for de som ønsker en avansert

 • Hva er en Associate Degree i sykepleie?
  - 阅 0

  Det er mange nivåer av sykepleier grader, og hver gir forskjellige jobbmuligheter. En vei til å bli en sykepleier eller RN er å først tjene en Associate Degree i sykepleie, eller en ADN. En ADN kan være tjent på et community college eller teknisk fag